0
Evropske lige

BIO BI TO TRANSFER KARIJERE: Bivši fudbaler Zvezde na meti Milana!

Objavljeno: 03.01.18 u 19:58

Iako su ovu sezonu započeli sa mnogo nade, rosoneri će najradije želeti da zaborave prethodnu, 2017. godinu.

Pred novi trenerom sedmostrukog prvaka Evrope, Đenarom Gatuzom je veliki posao u zimskom prelaznom roku, a rekonstrukciju tima mladi stručnjak započinje od odbrane.

Prema pisanju istalijanske štampe, dvojica igrača posebno su interesantna čelnicima Milana a to su Armando Ico iz Đeove, kao i Nikola Maksimović iz Napolija.

Nekadašnji defanzivac Crvene zvezde i reprezentativac Srbije nije se naigrao pod Vezuvom, od kada je prošle godine otišao tamo iz redova Torina, za sumu od 25 miliona evra. Trener Maurisio Sari nema u svojim planovima našeg štopera i čini se da je rastanak neminovnost.

Tim sa juga Italije se neće tek tako odreći skupo plaćenog fudbalera, iako je ovaj odigrao samo jednu utakmicu ove sezone, ali Milan je spreman da uz novac u Napulj pošalje i Matea Musakia ili Kristijana Zapatu.

Takođe situaciju oko Maksimovića vrebaju i Kjevo i Sasuolo, ali nema sumnje da bi rosoneri bili prvi pik ukoliko bi se i devinitivno odlučili za srpskog defanzivca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter