0
Evropske lige

FOTO: PSG/C. Gavelle

ODAVNO NIJE BILO HAOTIČNIJE VESTI: Transfer zamrzlama koja bi mogla da propisno protrese evropski fudbal

Objavljeno: 02.01.18 u 21:10

Početak 2018. godine doneo nam je jednu poprilično interesantnu transfer-glasinu, koja bi, ukoliko se ispostavi kao istinita, mogla da bude jedan od najčudnijih transfera u poslednjih desetak godina.

Na početku, informacija koja je za sada sigurna (koliko je to uopšte moguće) – Real Madrid je poslao ponudu Mančester Junajtedu o prodaji Tonija Krosa. Sjajni vezista je velika želja „crvenih đavola“, a izvesno je da bi i Žoze Murinjo mogao da bude važan faktor u dolasku Nemca na Ostrvo.

Potom sledi informacija koja zvuči kao apsolutna fikcija, ali nakon letošnjih 222, ništa nije nemoguće.

Naime, razlog prodaje Tonija Krosa leži u prikupljanju novčanih sredstava za transfer Nejmara iz Pari Sen Žermena u Madrid!

No, to nije sve. Nejmar bi, prema navodima medija iz Engleske, Španije… u Madrid došao kao zamena za nezadovoljnog Kristijana Ronalda, koji bi trebalo da pojača ili Mančester Junajted ili Pari Sen Žermen.

A Real ne planira ni tu da stane, pošto će klub, izvesno je, napustiti Garet Bejl i Karim Benzema. I dok za Benzemu postoji interesovanje Parižana, Bejl je, pored spominjanog Mančester Junajteda, mogao da se vrati i na Vajt Hart Lejn, kao „popust“ pri transferu Harija Kejna u Real.

Što zapravo znači da bi na leto u Realu mogli da zaigraju Nejmar i Hari Kejn, Junajted bi mogao da predvodi trio Reala Ronaldo – Bejl – Kros, a Pari Sen Žermen  i Mančester Siti gledaju iz prikrajka i razmišljaju koju od zvezda o kojima je reči bi mogli da ukradu.

Sve u svemu, opšte ludilo u čitavoj Evropi, a prelazni rok je počeo pre manje od 48 časova…

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter