8
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: ‘Večiti rivali’ na tapetu disciplinaca UEFA, Partizan pred većom kaznom?!

Objavljeno: 02.01.18 u 10:10

Crveno i crno-beli ove sezone muku muče sa Disciplinskom komisijom Evropske fudbalske federacije.

Veliki problem Partizanu i Crvenoj zvezdi predstavljaju organizacije evropskih mečeva.

Ali sada je Zvezda prijavljena i zbog meča u Borisovu, a Partizan ima otežavajuću okolnost, što je pod uslovnom suspenzijom i novčane kazne su izvesne uz poslednju opomenu.

Retko se dešava poslednjih godina da Disciplinska komisija UEFA gleda kroz „prste“ našim klubovima, koji će u petak biti na tapetu disciplinaca u Nionu.

Kako saznaje HotSport Crvena zvezda je prijavljena zbog meča u Borisovu protiv BATE Borisova, dok nema bitnih zamerki za organizaciju meča sa Kelnom sem zatvorenih prolaza na stepenicama što je generalno problem na svakoj predstavi, kada su pune tribine stadiona „Rajko Mitić“.

Novčana kazna možda i visoka je izvesna uz poslednju opomenu da u slučaju novih propusta sledi zaključavanje stadiona. Protiv Irtiša je bila prazna severna tribina, pa su Delije morale da se presele na jug.

Izgleda da je Partizan u većim problemima, a čak se pre par nedelja najavljivao da ce crno-beli teško izbeći novo zaključavanje stadiona protiv Plzena. Već je odrađen meč sankcija u avgustu protiv Videotona, ali brojni minusi protiv Jang Bojsa su zapisani od strane delegata, što će se naći ispred članova u petak. ‘Večiti rivali’ svakako ‘drhte’ da ne budu žestoko kažnjeni i postoje opcije da se „izvuku“. Ipak, treba sačekati kraj prve radne nedelje u 2018. godini.

0
0

8 Komentara

  1. puste zelje ljudi u i oko zvezde … sve uradise i rade da se partizan kazni-kaznjava … ako moze i iz takmicenja izbaci … za sada im UEFA u susret izlazi ( ono sto se u RUPI desava uefa bas i NE vidi … ILI … NE zeli da vidi … ALI … zato lavor snimaju i nasi petokolonasi … ono sto je u RUPI dozvoljeno-NE kaznjivo u lavoru je zabranjeno i strogo se kaznjava … ). DA ONI NA TOME LIKUJU … narod i sportska javnost neka zna: da se sve to … naplacuje i debelo placa na svaki moguci nacin … u naturi i novcu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter