4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BLIZU DOGOVOR: Uskoro ‘pada’ prvi potpis u Humskoj!

Objavljeno: 31.12.17 u 10:19

Izgleda da posle novogodišnjih praznika sledi prvi zimski potpis u Partizanu.

Kako HotSport saznaje, crno-beli i Napredak su na korak od dogovora povodom prelaska Slobodana Uroševića (23) na Topčidersko brdo.

Defanzivac je imao dobru sezonu u Kruševcu, a nema sumnje da želi da napravi korak napred u karijeri. Crno-beli na poziciji levog beka imaju Nemanju Miletića, koji može da napusti klub u slučaju dobre ponude iz inostranstva, kao i Antonova na pozajmici iz Grashopersa.

Urošević je nedavno pružio dobru partiju protiv Partizana, što je i bila preporukaza trenera Miroslava Đukića. Tokom karijere je nastupao za Rad, BASK, dok je godinu dana, od juna 2015. godine, nosio dres Leuvena iz Belgije, gde je „upisao“ samo dva meča, odakle je stigao u Napredak. I, po svemu sudeći, nije pogrešio.

 

 

0
0

4 Komentara

  1. Vi stvarno u upravi nemate pojma.Ja sam kruševljanin i pored napredka navijam za Partizan i svaku utakmicu gledam i morao dam da se oglasim.Čaki nije loš bek ali nije za Partizan.Miletić je duplo bolji … Na žalost mi nemano skaut nikakav i zato lutamo toliko i mašimo sa pojačanjima.Što pobogu niste uzeli Vučića iz Zemuna,Filipovića iz Voždovca itd.Čaki je prosečan bek i da je pametan da ne dolazi jer će trpeti samo uvede od navijaća ….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter