Rostov je pikirao Evertona Luiza, a započeti su pregovori između dve strane. Da li će Brazilac posle dve godine napustiti Humsku?

Povezane vesti

Nedavno je Everton Luiz postao po drugi put otac što je prosalavio kod kuće u Brazilu, gde je dobio već nekoliko ponuda da šest meseci pre isteka ugovora napusti Partizan.

Kako saznaje HotSport u trku se ozbiljno uključio i Rostov. Prvoligaš iz Rusije želi da se pojača u veznom redu i pregovori dve strane su započeti preko posrednika.

Everton Luiz Guimaraes Bilher Super liga Srbije, Crvena Zvezda – Partizan 16. April. 2016. Beograd Srbija Plej of Play off (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Crno-beli su dali ponudu za ostanak ‘karioke’, a ako Everton hoće da ide u januaru, posle dve godine boravka u Humskoj, novi klub će morati da plati obeštecenje. Suma svakako nije veliki problem i za ostale zainteresovane ekipe sa dobrim budzetima.

Uslove koje dobija Everton od Partizana su dobri i sada sledi njegova konačna odluka. Ipak je u godinama, gde ljubav prema klubu nije primarna.

Do dolaska u Partizan borbeni Brazilac je nosio dres švajcarskog prvoligaša Sent Galena.

FOTO: STARSPORT