Rostov je pikirao Evertona Luiza, a započeti su pregovori između dve strane. Da li će Brazilac posle dve godine napustiti Humsku?

Nedavno je Everton Luiz postao po drugi put otac što je prosalavio kod kuće u Brazilu, gde je dobio već nekoliko ponuda da šest meseci pre isteka ugovora napusti Partizan.


Kako saznaje HotSport u trku se ozbiljno uključio i Rostov. Prvoligaš iz Rusije želi da se pojača u veznom redu i pregovori dve strane su započeti preko posrednika.

Everton Luiz Guimaraes Bilher Super liga Srbije, Crvena Zvezda – Partizan 16. April. 2016. Beograd Srbija Plej of Play off (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Crno-beli su dali ponudu za ostanak ‘karioke’, a ako Everton hoće da ide u januaru, posle dve godine boravka u Humskoj, novi klub će morati da plati obeštecenje. Suma svakako nije veliki problem i za ostale zainteresovane ekipe sa dobrim budzetima.

Uslove koje dobija Everton od Partizana su dobri i sada sledi njegova konačna odluka. Ipak je u godinama, gde ljubav prema klubu nije primarna.

Do dolaska u Partizan borbeni Brazilac je nosio dres švajcarskog prvoligaša Sent Galena.

FOTO: STARSPORT