8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZATO GA I TRAŽE: Boaći korača Drogbinim stopama

Objavljeno: 27.12.17 u 18:09

Napadač Crvene zvezde bi mogao da dobije veliko priznanje, a i zaslužio je partijama pruženim u crveno-belom dresu.

Godinu za nama u srpskom fudbalu je svakako obeležio Ričmond Boaći. Napadač iz Gane je na 47 utakmica za Crvenu zvezdu postigao 38 golova. To nije prošlo nezapaženo u njegovoj domovini, ali ni na ‘crnom kontinentu’.

Naime, kako javlja ‘Gana soker’, Ričmond Boaći je kandidat za najboljeg fudbalera Gane. Jedini protivkandidat mu je Tomas Parti iz Atletiko Madrida, ali se igrač ‘jorgandžija’ statistički ne može meriti sa ‘haubicom’ Crvene zvezde, te se veruje da će laskavo priznanje dobiti upravo 14-ca Crvene zvezde.

To nije sve. Ričmond Boaći se našao i u konkurenciji za igrača godine u Africi. Tu je konkurencija mnogo jača, jer je u njoj i napadač Borusije iz Dortmunda Pjer-Emerik Obamejang, ali i Kejta Balde, te Muhamed Salah. 

Podsetimo, Ričmond Boaći je jedan od najtraženijih igrača u našem fudbalu, a spekuliše se da je Ren spreman da plati i deset miliona evra.

0
0

8 Komentara

    • Ren je izdvojio 10 miliona evrića, sa namenom za kupovinu dobrog centarfora i on misli da tu sumu uloži u Boaćija, ali sada ih je uhvatila prpa, zebnja, šta ako neki bogatiji klub kao Čelzi, Mančester Siti i drugi koji stoje u redu za Boaćijem, ponudi 11 ili 12 miliona evrića, ostadoše oni bez Boaćija, tog nemilosrdnog strelca (iz penala, sa ili oko gol linije). „Nenade“ ako ti kažeš da će Zvezda za Boaćija dobiti tih 1o miliona, ja ti verujem bezrezervno, jer tvoja je reč zakon. Znam da si ti lično video spremljen i napisan ugovor, kada si nedavno bio u Renu! Čeka se samo da se Boaći odobrovolji i potpiše taj ugovorčić! Verujem da će Boaći, čim se vrati, u januaru, sa zasluženog odmora u Gani, odmah staviti autogram na taj ugovor!

      0
      0
      Odgovori
        • Odgovor za komentar pod „Neša CZ“. Druže Nešo, verovatno si čuo za Ajnštajna! On jednom prilikom rekao da su čovečja glupost i svemir beskonačni ali da nije siguran za ovo drugo. Tvoj je problem što od jednog drveta ne vidiš celu šumu! Koliko tog Boaćija smatraju za dobrog fudbalera, u Evropi, vidi se po tome gde će završiti kada ode iz Zvezde! Strpi se još malo ali nemoj da se razočaraš na kraju!

          0
          0
  1. „Gana Soker“ je veoma prestižan medij u Gani i Africi. Njegova reč se poštuje. Oni su poznati kao medij škrt na komplimentima ali kada oni nešto objave, to je onda sto posto provereno. Evo, vidite oni sada donose vest da je Ren jako zainteresovan za Boaćija i da je Ren spreman Zvezdi da plati i 10 miliona evrića. Inače u evropskom svetu, taj Ren važi kao klub koji stalno klupuje mačke u džaku. Ovaj respektabilni medij „Gana Soker“ je ranije, pre utakmica Zvezde sa Arsenalom i Kelnom, objavio kao sigurnu vest da se utrkuju Arsenal, Čelzi, Borusija, Hamburg, Totenhem i još neki premijer ligaši, oko Boaćija. Ne znam što je bilo sa interesovanjem Arsenala, Čelzija, Totenhema, Borusije i ostalih koji su stajali u red za Boaćijem?! Otkud sada Ren?! Nije on klasa Boaćija. Nisu u pitanju pare, u pitanju su renomei klubova. Ne može Boaći, taj nemilosrdni strelac iz penala, sa ili oko gol linije, sa njivastih terena Super lige Srbije, dozvoliti sebi da ode u tamo neki Ren. Nije to njegov nivo pa makar Ren dao i 1o miliona evrića. Boaći bi radije pošao i za manje novca (recimo nekih 9 miliona evrića), ali da to bude neki njegov nivo, recimo Čelzi ili Mančester Siti, a može i Atletiko Madrid!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter