2
Evropske lige

PO UZORU NA ‘SAGRADA FAMILIJU’: Izašla verzija nove opreme Barselone, navijači su u šoku! (FOTO)

Objavljeno: 26.12.17 u 20:10

Antonio Gaudi je zaslužan za impresivan izgled većine građevina u Barseloni, a njegov uticaj ‘osetiće’ se i na novim dresovima katalonskog kluba.

– Mora da se neko šali! Ovo nikako nije za šalu! – glase mnogi komentari navijača Barselone, ali i generalno ljubitelja fudbala širom sveta, kao reakcije na novi dres španskog giganta.

Antonio Gaudi zadužio je Barselonu na mnogo načina, ali mnogi smatraju da bi njegov ‘pečat’ i na dresu Barse bio loš i suvišan potez.

Detalji na novoj opremi podsećali bi na popularnu ‘Sagradu Familiju’, koju godišnje poseti skoro četiri miliona turista i glavna je turistička atrakcija u Barseloni.

Ono što je još više ‘uplašilo’ navijače jeste najava da bi ‘probno nošenje’ moglo da bude od januara do kraja tekuće sezone. Da li bi kod vas prošli probu?

Zvanična promocija očekuje se tokom narednih dana, a tada ćemo saznati da li će ovo biti samo deo opreme za trening ili i prava verzija dresa…

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter