3
Fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

ZADAO DOMAĆI: Bivši srpski reprezentativac umesto popularnih destinacija odabrao da kopa bunare siromašnima (VIDEO)

Objavljeno: 25.12.17 u 17:51

Iako mnogi poznati fudbaleri zimsku pauzu koriste da se opuste u toplijim krajevima, ima i izuzetaka.

I ovaj bivši reprezentativac je odabrao toplije krajeve, ali ne kako bi se odmarao.

Već kako bi pomogao ugroženima. Neven Subotić je pre par meseci pokrenuo akciju izgradnje bunara sa vodom za piće za siromašne u Etiopiji, a ovih dana je i posetio radove.

Sem što je finansirao i pomogao u najugroženijim delovima jedne od najsiromašnijih zemalja na svetu, Subotić je učestvovao i fizički u radovima, a i družio se sa meštanima. Najviše je vremena je proveo u školi gde se družio sa omladinom.

– Ne postoji druga alternativa za mene. Gore je ležati pored bazena. Ovo je prava stvar. Kada dođem ovde, osećam se kao kod kuće, jer srećem sjajne ljude. Osećam prijateljstvo, svi želimo da živimo u boljem svetu, a svi imamo isti cilj: da stvorimo svet u kojem će naša deca i buduće generacije imati pristojan život, kazao je Srbin.

(Izvor: YouTube/DW – Kick off!)

0
0

3 Komentara

  1. Ovaj Subotić mi je nejasan. Druže moj, kakva crna Etiopija, ako si čovjek pomozi malo i svom narodu, oko Banja Luke, odakle si porijeklom ima mnogo i žednih i gladnih.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter