0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Partizan završava najveći zimski posao, stiže bivši reprezentativac – ali na pozajmicu?! (FOTO)

Objavljeno: 25.12.17 u 10:35

Crno-beli su rešili da se ozbiljno pojačaju pred nastavak sezone i velika iskušenja.

Tim Miroslava Đukića čeka teška borba za titulu, kao i nacionalni kup, ali i dvomeč u šesnaestini finala Lige Evrope sa Plzenom.

Iskustvom i znanjem bi mogao da im pomogne Radosav Petrović, koji je već razgovarao sa čelnicima kluba sa željom da se vrati u Humsku, a konačna odluka sledi početkom januara.

Odavno su iz Partizana otkrili da im je velika želja da ekipu pojača Radosav Petrović (29), a da čitava misija zavisi od odluke Sportinga.

Trener Žorž Žezus ove sezone nije davao priliku bivšem reprezentativcu Srbije, koji je uglavnom sedeo na klupi i nastupao u dva kup takmičenja. Pre mini pauze imao je sastanak u Lisabonu i zatim sa ljudima iz Humske, kako bi se vratio u Srbiju.

Kako saznaje HotSport zeleno-beli imaju visoku cenu za prodaju veziste, koji ima ekstra ugovor još dve i po godine i neko prelazno rešenje za obe strane je pozajmica do kraja sezone. Pre godinu dana popularni Raća se „dokazivao“ u dresu Rio Avea i sada radije hoće u svoj Partizan.

Posto je zaista komplikovano da definitivno napustiti „lavove“ sledeći korak treba da bude poznat posle novogodišnjih praznika.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter