1
Fudbal

VREMEPLOV: Baš mu išao na živce- Kako se golman Farskih Ostrva našao na udaru Ibrahimovića i dobio loptu u lice (VIDEO)

Objavljeno: 24.12.17 u 23:56

Zlatan Ibrahimović jeste pravi fudbalski majstor, jedan od najvećih golgetera današnjice, a ono što ga uz uz talenat čini unikatnim jeste i njegovo ponašanje koje često ume da izmakne kontroli.

Popularni Ibrakadabra ima svoje „bubice“, kao i svako, ali se on nikada nije libio da ih javno pokaže, a takav stav doneo mu je jednako velik broj obožavalaca ali i onih koji ga ne podnose.

Danas ćemo se prisetiti kvalifikacione utakmice za Svetsko prvenstvo u Brazilu, koju su 11. juna 2013. godine, u kojoj je reprezentacija Švedske ugostila Farska Ostrva. Uoći ovog susreta svi su očekivali laganu pobedu Skandinavaca, koju su oni i ostvarili rezultatom 2:0, a dvostruki strelac je bio upravo Ibrahimović. Ipak na terenu stvari baš i nisu išle glatko za domaćina.

Šveđani su se dobrano namučili da upišu „unapred upisana“ tri boda protiv autsajdera, a čak su 79. minutu, pri vođstvu od 1:0, ostali i sa igračem manje nakon isključenja Grankvista. Ipak na kraju je Ibrahimović pogotkom iz penala u 82. minutu zadao konačan udarac žilavom rivalu.

Ipak to nije bilo dovoljno da Ibra izbaci savu nervozu koja se u njemu nakupila tokom utakmice, a na kraju se iskalio na golmanu Farana i to u sudijskoj nadoknadi kada je sve bilo rešeno.

Ibrahimović je tokom jedne rasprave sa sudijom Jordanovim iz Bugarske i protivničkim igračem Gregersenom, ispoljio svoju prgavu narav. Naime, tokom pomenute rasprave ka gužvi je krenuo i golman gostiju Nilsen, a napadač Švedske je to zapazio perifernim vidom i ne pogledavši u njegovom pravcu bacio mu loptu u lice. Nakon toga Ibrahimović je nastavio raspravu kao da se ništa nije dogodilo, a ova situacija je promakla i glavnom arbitru, koji nije reagovao na pritužbe Nilsena koji je i prilikom isključenja Grankvista imao bliski susret sa prgavim napadačem Skandinavaca.

Izvor:Youtube/Goal

 
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter