0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VLADAN MILOJEVIĆ: Ostvario sam dečački san, ne bih da pravim sagu oko novog ugovora

Objavljeno: 24.12.17 u 16:41

Šef stručnog štaba Crvene zvezde dobio je nagradu FSS za najboljeg trenera godine.

Pokazalo se da je Crvena zvezda napravila fenomenalan potez kada je letos angažovala mladog stručnjaka, pošto je do kraja godine Milojević odveo klub do najvećeg uspeha u poslednjih 20 godina.

Pod njegovim vođstvom crveno-beli su postali jedini tim u istoriji, koji je od prvog kola kvalifikacija stigao do nokaut faze Lige Evrope, a nakon jesenjeg dela domaćeg šampionata Zvezda je ostvarila devet bodova prednosti u odnosu na Partizan.

-Lično za mene ovo je bila izuzetna godina. Bio sam na korak od Lige šampiona, a onda je došao i poziv voljenog tima. Uz mene su stalno bili porodica i moji igrači, kao i uprava koja mi je dala ovu šansu. Tako sam ostvario san koji sam imao kao klinac koji je iz Aranđelovca došao u Zvezdu. Ovo je jedna obaveza više-, rekao je Milojević, koji je istakao da ga posle ovakvih uspeha svi očekuju i još više:

-Svaki trofej, bilo šta da dobijete i osvojite najteže je to ponoviti i što idete više sve je teži put. Verujem u rad, mirnoću i mislim da će sve to da bude kako treba. Meni je svaka naredna utakmica bila najteža i u prvenstvu i Kupu i Ligi Evrope. Po značaju se razlikuju, ali je za trenera svaka naredna najteža. Shvatam to kao prepreke u životu koje morate da pređete i ne mogu da izdvojim i da na takav način razmišljam. Mislim da su to i moji igrači shvatili na početku. Mi smo sportisti moramo da damo sve od sebe u svakoj narednoj utakmici i u jednom velikom klubu smo u kom moramo da pobeđujemo i želimo da pobeđujemo-, dodao je trener Zvezdie.

Milojević je nagradu najboljeg trenera posvetio svojim igračima, za koje kaže da su mu postali kao druga porodica.

-Dosta puta sam pričao da više vremena provodim sa njima nego sa svojom decom i porodicom. To su pravi momci, dobri momci i da nije bilo njih ne bih ni ja bio ovo što jesam i nadam se da ćemo vredno da treniramo. Vi kao trener ne možete da uradite ništa ako nemate, a ja sam stvarno imao moje momke i ovaj trofej bih poklonio njima- rekao je Milojević, koji nije želeo da se previše bavi pričama oko potpisu novog ugovora sa Zvezdom:

-Ne bih da pravimo sagu oko novog ugovora, do maja meseca sam ovde, ima puno vremena i nekih stvari koje treba da se dese ranije za Zvezdu i ja sam najmanji problem što se toga tiče- zaključio je Milojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter