3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STAVLJENA TAČKA: Zvezda odustala od dva pojačanja

Objavljeno: 24.12.17 u 10:12

Crvena zvezda je odustala od dva pojačanja, koja su javno istakla da im se ne vraća u Srbiju.

Hteli su u Crvenoj zvezdi da dreše „kesu“ i skupo plate Mirka Ivanića i Nemanju Milunovića. Pošto je tandem igrača Bate Borisova preskup, kako samo najavili pre par dana, HotSport saznaje da su u ‘Ljutice Bogdana’ odustali od daljih pregovora sa Belorusima. Odluka je izgleda definitivna, pošto je mnogo izdvojiti ukupno 2,5 miliona evra za naše uslove, a uz činjenicu da dva igrača žele da se presele u drugi deo Evrope.

Plan je da se pokuša sa novim opcijama, ali se neće preterano žuriti, pošto je blizu produžetak ugovora sa Gelorom Kangom, koji je pokazao da je alfa i omega tima trenera Vladana Milojevića. Crveno-beli su blizu angažovanja Bena (Olimpijakos) i Jevtovića (Rozenborg), a jos neki koraci biće poznati kada bude definisan status Mičela Donalda i Damjana Le Taleka, koji se jos dvoume oko produžetka ugovora i u slučaju ponuda mogu da napuste klub.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter