0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SLAVIŠA KOKEZA: Godina fudbala je za nama!

Objavljeno: 24.12.17 u 14:10

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza rekao je danas da je 2017. godina najuspešnija u poslednje dve decenije.

– Velika mi je privilegija da izrazim zadovoljstvo 2017. godinom, koja je bez dileme najuspešnija u poslednje dve decenije. Rezultati nas čine ponosni, a posebno rezultat A selekcije i čestitam svima koji su učestvovali u ostvarenju tog cilja – rekao je Kokeza na svečanosti FSS u Beogradu.

Reprezentacija Srbije se plasirala na Svetsko prvenstvo u Rusiji naredne godine i prvi put će od 2010. igrati na nekom velikom takmičenju.

– Opet smo među 32 najbolje reprezentacije sveta. Odlazak u Rusiju mora da bude početna stanica. Posle toga nam predstoje novi izazovi, gde će se od rerpezentacije očekivati da bude na još višem nivou – kazao je Kokeza.

On je, takođe, naveo, da svi moraju da budu zadovoljni i učinkom ostalih reprezentativnih selekcija Srbije.

Kokeza je čestitao Crvenoj zvezdi i Partizanu pre svega na rezultatima na međunarodnoj sceni.

– Mnoge zemlje se ne mogu pohvaliti da imaju dva predstavnika koja će na proleće igrati u Evropi – naveo je predsednik Saveza.

Kokeza je zahvalio svima, a posebno nekadašnjem generalnom sekretaru FSS-a Zoranu Lakoviću, koji je sada funkcioner Evropske fudbalske unije (UEFA).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter