0
Evropske lige

Fudbal, kvalifikacije za UEFA EURO 2016 Srbija v Danska Dusko Tosic (R) and Yussuf Poulsen Beograd, 14.11.2014. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PRED TRANSFEROM KARIJERE: Premijerligaš ozbiljno zainteresovan za Tošića, napravljen i prvi korak!

Objavljeno: 22.12.17 u 18:50

Dobre partije u dresu Bešiktaša preporučile su srpskog defanzivca jednom od najboljih engleskih klubova.

Kako prenose turski mediji, Duško Tošić bi već u januaru mogao da napusti Istanbul i potpiše za ekipu Totenhema, koji je navodno već poslao ponudu od 3. 500. 000 evra za njega.

Reprezentativac Srbije je nezameljivi deo odbrane turskog šampiona, koji ove godine beleži i sjajne partije u Ligi šampiona, a Maurisio Poketino ga vidi kao odličnu alternativu za Tobija Aledervejrelda, koji muku muči sa povredom.

Ipak Bešiktaš se neće tek tako odreći svog standardnog defanzivca, barem dok mu ne pronađe adekvatnu zamenu, a tu se pominje mogući dolazak Domagoja Vide iz kijevskog Dinama.

Duško Tošić (32) je tokom svoje karijere već nastupao u engleskoj, pošto je 2010. godine odigrao pet utakmica za ekipu Kvins Park Rendžersa, doduše u Čempionšipu. Ipak igranje u Premijer ligi bilo bi verovatno i vrhunac karijere nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter