2
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

KVARE POSAO ZVEZDI: Grci crveno-belima otimaju jednu od najvećih zimskih želja!

Objavljeno: 22.12.17 u 21:40

Crvena zvezda je pred početak zimskog prelaznog roka sebi odredila spisak od nekoliko ekstra pojačanja, koja bi dodatno trebala da ojačaju tim pred drugi deo sezone.

Na ovom spisku nalazi se i ime fudbalera Đenove, Darka Lazovića, koji je jedna od najvećih želja uprave ali i navijača Crvene zvezde.

Crveno-beli su čak već i stupili u kontakt sa italijanskim klubom u cilju dogovora obeštećenja, ali bi posao mogao da im pokvari AEK, koji je takođe zainteresovan za srpskog krilnog napadača.

Prema pisanju grčkih medija Atinjani su vrlo zainteresovani da već ove zime angažuju Lazovića, koji nije u planu stručnog štaba Đenove, a u otpicaju je šestomesečna pozajmica sa pravom otkupa.

AEK u tekućoj sezoni želi da svrgne sa trona gradskog rivala Olimpijakos, od kojeg trenutno imaju samo bod manje, a na proleće ih čeka i nastavak takmičenja u Ligi Evrope pa s toga žele da se u januaru što bolje pojačaju.

Navodno „Grifoni“ su od atinskog zatražili sumu od 150. 000 evra, što za grčki tim ne bi trebalo da bude problem, a videćemo može li Zvezda da im isparira kada je u pitanju godišnja plata igrača.

0
0

2 Komentara

  1. Nek ide gde hoce uZvezdu nemoze zajebi je Zvezdu ostavio ju je bez dinara asad bi da igra, nek igra u 4ligi italije ko janjovic. Ovako bi zauzimao mesto talentovanom onladicu iz Zvezdine skole , ili moze da on plati obestecenje i igra dzbs

    0
    0
    Odgovori
    • Ne lupaj gluposti molim te. Otiso je bez dinara jer je klub tako hteo, imali smo ponudu Salzburga od 4miliona, Vladan Lukic ga je zamolio da ostane jer je bio jedina svetla tacka tima, decko he eizikovao da upropasti karijeru jer je sa nezalecenom povredom igrao. Ko sve sebe zove Delijom, sramota

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter