0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

SERIJA A: Minimalac Fiorentine na Sardiniji, odličan debi Milenkovića (VIDEO)

Objavljeno: 22.12.17 u 22:54

Fudbaleri Fiorentine savladali su u gostima ekipu Kaljarija rezultatom 1:0, u utakmici 18. kola italijanskog šampionata.

Utakmica na Sardiniji svakako će ostati u sećanju mladog Nikole Milenkovića, koji je odigrao prvu zvaničnu utakmicu u dresu „Viole“ i to kao starter. Bivši defanzivac Partizana je na ovoj utakmici proveo 84. minuta, a svoj posao je odradio odlično što u ostalom govori i rezultat.

Što se tiče dešavanja na terenu, tu i nije bilo nekog spektakla u susretu dve ne preterano efikasne ekipe. Tokom najvećeg sela utakmice imali smo terensku inicijativu Fiorentine, koja je s vremena na vreme pokušavala da ugrozi gol Kaljarija, ali promene rezultata nije bilo sve do samog finiša.

Tada je na scenu stupio Kuma Babakar, koji je u 82. minutu iskoristio asistenciju Federika Kijeze i svojim četvrtim pogotkom u sezoni doneo tri boda svom timu.

Izvor:Youtube/Football Highlights

Do kraja utakmice još smo videli i isključenje Žoaa Pedra, koji je u trećem minutu nadoknade bez potrebe nagazio Kijezu, zbog čega je mu je sudija Marko Dibelo pokazao direktan crveni.

Serija A: 18. kolo 

Petak:

Kjevo – Bolonja 2:3 (1:1)

(Ingleze 32, Kaćatore 85 – Destro 4, 90, Verdi 50)

Kaljari-Fiorentina

(Babakar 82)

Subota:

Lecio-Krotone

Đenova-Benevento

Napoli-Sampdoria

SPAL-Torino

Sasuolo-Inter

Udineze-Verona

Milan-Atalanta

Juventus-Roma

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter