11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

E OVO BI VEĆ BILA BOMBA: Šampion sveta na meti crno-belih, Partizan zainteresovan za Bastijana Švajnštajgera?!

Objavljeno: 21.12.17 u 12:47

Ovakvo ime bez sumnje do sada nije igralo u srpskom fudbalu.

Fudbalskom „čaršijom“ danas je prostrujala vest da je Partizan zainteresovan da u svoje redove dovede nemačkog reprezentativca, legendu i bivšeg kapitena Bajerna iz Minhena i nekadašnjeg fudbalera Mančester Junajteda, Bastijana Švajnštajgera.

Navodno, s obzirom da Švajnštajgeru ističe ugovor 31. decembra sa Čikagom, nakon čega će postati slobodan igrač, postoji želja ne samo sa strane Partizana da odigra bar polusezonu za tim iz Humske. 

Faktor „iks“ u Švajnštajgerovom oblačenju crno-belog dresa mogla bi da bude njegova supruga Ana Ivanović, inače rođena Beograđanka i navijačica Partizana, koja bi, prema najavama, trebalo u Beogradu na svet da donese njihovo prvo dete, pa bi to moglo da bude presudno u odluci da odbije ponude iz Nemačke Bundeslige, i bar na šest meseci stigne u Partizan.

Problem takođe ne bi trebalo da predstavljaju ni finansije, jer je Švajnštajger fantastičnu karijeru iz Evrope dobro naplatio u SAD, tako da nije isključeno ni da bi pristao na osetno manja primanja kako bi bio uz Anu.

Naravno, za sada je sve u domenu spekulacija, a da li ima istine i da li će, na kraju krajeva, Nemac zaista stići u Humsku, saznaćemo uskoro.

Švajnštajger ima 33 godine, a pogledajte neke od poteza koji su obeležili njegovu karijeru, tokom koje je bio šampion Nemačke i Evrope sa Bajernom, te sveta sa reprezentacijom Nemačke.

(Youtube/ BayernCompHD)

 

0
0

11 Komentara

  1. Mogao bi on puno da pomogne, vrhunski je to fudbaler, iako ne igra na top nivou kao do pre godinu dana. Pitanje je koliko košta i da li je preskup za Partizan.

    0
    0
    Odgovori
  2. Bice sta bude bilo a lupetanja sa strane su nesto sto je svakodnevica ovde.U sportu kao i u zivotu sve je moguce ako to neko zeli.Ako to Bastijan i Ana zele desice se!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ako stvarno voli partizan kao ana bolje da nedolazi njegovo vreme je proslo dzaba ce ga pljuvati sada na kraju jer nemoze da pomogne bice maskota

    0
    0
    Odgovori
  4. Nista nije nemoguce! Willkommen Schweiny! Cak mislim da je prilicno moguce. Bastijan uz Anu i to u Beogradu kad je bas najpotrebnije za nju,Mislim da je dosta realno i zamislivo. Bio bi to bum!
    Napred Partizan!

    0
    0
    Odgovori
  5. Basti ostaje u Chicagu tako da nemoj dzabe da palite mastu navijacima, sem ako. Partizan nema 8m da mu ponudi platu 😀 hahahah

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter