0
Domaći fudbal

PROMOCIJA ‘NA KROVU’: Voždovac predstavio novog trenera

Objavljeno: 20.12.17 u 16:57

Nakon pomalo šokantne ostavke Ilije Stolice, koji je pravio zaista odlične rezultate sa „Zmajevima“, ubrzo je imenovan novi šef stručnog štaba.

U pitanju je Miloš Veselinović, koji je sa Voždovcem potpisao na godinu ipo dana, a dobrodošlicu mladom stručnjaku uputio je generalni direktor kluba Goran Grkinić.

-Koliko god da nas iznenadila ostavka Ilije Stolice, brzo smo se odlučili za Miloša Veselinovića. Savršeno se uklapa u filozofiju našeg kluba i našu politiku uopšte. Zahvaljujem mu se što je pored velikog broja ponuda izabrao nas. Znam da ćemo sa njim imati dobre rezultate i da ćemo igrati lep fudbal. I naravno, poželeo bih mu svu sreću i uspeh-, rekao je Grkinić na promociji.

Zatim je svoje prvo obraćanje kao trener Voždovčana imao i Veselinović, koji je naglasio da mu je drago što dolazi u jednu zdravu sredinu i dobro organizovan klub.

-Već u prvih nekoliko radnih sati uvideo sam da sam izabrao zdrav, stabilan klub koji je opravdao moja očekivanja, što se tiče organizovanosti i funkcionisanja. To mi je bio prvi kriterijum. Drugi je da ljudi u klubu i svi mi u klubu delimo istu filozofiju i iste vrednosti. Treći i ne manje važan je taj da je pre mene u klubu radio jedan jako dobar trener- rekao je Veselinović i zatim dodao:

-Imao sam prilike da gledam utakmice Voždovca i da vidim da je igra na izuzetno visokom nivou. Biće mi čast i zadovoljstvo da tu igru pokušam i da popravim, unapredim, da zadržim one stvari koje su dobre. Naravno stvaranje igre je jedan poroces i biće mi drago ako budem uspeo da nešto unapredim i dovedem na viši nivo- istakao je novi trener „Zmajeva“, koji je naveo i da evenutualni dolaci u klub zavise isključivo od odlazaka.

Pre Voždovca, Miloš Veselinović je predvodio Radnički iz Obrenovca, Inđiju, Radnik iz Surdulice i Javor a do skoro je bio asistent Vladimiru Iviću u PAOK-u.

Voždovac će pripreme sprovesti u Beogradu, a zatim 30. januara sledi selidba u staru bazu – Antaliju. Tamo će Zmajevi od 1. do 8. februara odigrati utakmice protiv poljskog Zaglebja, ukrajinske Zorje i ruskog Zenita. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter