0
Evropske lige

SKRENUO PAŽNJU NA SEBE: Prijović na radaru engleskih klubova, moguć povratak na ‘ostrvo’!

Objavljeno: 20.12.17 u 16:37

Napadač koji je svojim pogotkom protiv Gruzije doneo Srbiji i definitivan plasman na Mundijal u Rusiji, nalazi se na meti tri engleska kluba.

Sjajnim partijama u dresu PAOK-a, Prijović je privukao pažnju mnogih klubova a među njima su i oni iz engleske Premijer lige, kao i Čempionšipa.

Prema pisanju grčkih medija, robusnog napadača prate Everton, Hadersfild i Lids, koji bi želeli već ove zime da ga vrate u Englesku, gde je od 2008. do 2010. nastupao za Derbi Kaunti.

Međutim tu se dosta pita i solunski klub, koji želi da zadrži jednog od svojih najboljih igrača barem do leta. Prijović je na početku sezone sa crno-belima potpisao ugovor na četiri ipo godine i teško je očekivati da će tek tako pustiti Prijovića, u trenutku kada imaju dobre šanse da posle dugog niza godina titulu vrate u Solun.

Dvadesetsedmogodišnji napadač je ove sezone postigao 10 pogodalka za PAOK, na 2o utakmica u svim takmičenjima uz dve asistencije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter