0
Domaći fudbal

KO ĆE BITI NOVI TRENER: Iz Vojvodine se oglasili o mogućem dolasku Okuke

Objavljeno: 20.12.17 u 19:11

Novosadski superligaš traga za trećim trenerom od početka sezone, a nedavno se pojavila informacija da je prvi pik za klupu Voše, Dragan Okuka.

Međutim, prema informacijama koje stižu iz redova „Lala“, iskusni stručnjak neće preuzeti ulogu šefa stručnog šraba Vojvodine, koja će z to mesto potražiti nekog mlađeg.

Direktor novosadskog kluba, Darko Jevtić, je u izjavi za „Dnevnik“ istakao da je Okuka tražio nešto duži vremenski period da razmisli o ponudi, a kako se klubu žuri da reši ovo goruće pitanje za tako nešto nema prostora.

Jevtić je takođe istakao da su u opticaju neki mlađi treneri, za koje se veruje da bi uneli neophodnu energiju u tim, a među njima se spominju i dosadašnji trener Voždovca, Ilija Stolica, kao i Predrag Rogan.

Takođe u prethodnom periodu se špekulisalo a imenima Nenada Lalatovića i Aleksandra Veselinovića, ali je mogućnost dolaska na „Karađorđe“ minimalna, tim pre što imaju prilično stabilnu situaciju u Čukaričkom i Spartaku, sa kojima se bore za izlazak u Evropu.

Imenovanje novog trenera trebalo bi da usledi do kraja ove nedelje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter