6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Zvanično imamo i prvi odlazak iz redova Crvene zvezde

Objavljeno: 20.12.17 u 17:28

Iako je prethodnog leta na stadion „Rajko Mitić“ stigao sa epitetom velikog pojačanja, krilni napadač nije pokazao ništa da bi ga i opravdao pa je raskinut ugovor sa njime.

Rikardinjo više nije član Crvene zvezde, pošto je danas i zvanično,sporazumno raskinut ugovor.

Brazilac je letos stigao kao prvo, ekstra pojačanje Crvene zvezde, a nije opravdao uložena sredstva i pored strpljenja i poverenja koje mu je ukazao trener Vladan Milojević.

Pre odlaska na odmor obavljeni su razgovori sa „kariokom“ i kao što smo i najavili, rastanak se već tada naslućivao. Kako HotSport saznaje, Brazilac I zvanično više nije igrač lidera šampionata Srbije.

Načelno sklopljen sporazumni radkid ugorora je danas parafiran i Brazilac može da krene u potragu za novom sredinom kao slobodan igrač.

Od crveno-belih je dobio dogovorenu sumu, a rastanak je bio veoma korektan, što nije bio slučaj kod njegovog zemljaka Edsona. Tada je Zvezda platila veliku sumu novca za sopstveni promašaj, dok je Rikardinjo ostavio prostor za prijateljski dogovor.

0
0

6 Komentara

  1. Po medijima ispada da je promašaj sa Rikardinjom “ mačji kašalj “ u odnosu na tzv promašaj sa Sumom. A stvarna situacija je potpuno drugačija jer Rikardinjo nije učinio apsolutno ništa, a Suma je postigao nekoliko značajnih golova i poneku asistenciju. Na kraju priča sa Rikardinjom u Zvezdi je završena, a Suma će svoj kvalitet pokazati na proleće.

    0
    0
    Odgovori
  2. Gde su sada svi oni „drveni advokati“ lika i dela Rikardinja, vanvremenskog promašaja ovog vizionarskog menadžmenta Zvezde?! Sad se svi prave nevešti, kao ne sećaju se da su „na slepo“ hvalili Rikardinja, jer su mislili da ako neko ima, na prezimenu, onaj zvučni brazilski sufiks „injo“ da to znači da neko mora biti dobar igrač. Svojevremeno sam pisao, na ovom portalu, da je moldavska liga na nivou beogradske zone i da mi nije jasno zašto zvezdin menadžment potcenjuje Super ligu Srbije i tamo nekog Rikardinja, iz moldavske lige, proglašava „kapitalcem“?! I pokazalo se tačnim da je Super liga Srbije veliki zalogaj za ovog „kapitalca“, koji je u Zvezdu došao „gratis“, posle isteka ugovora, a oblasni Šerif nije želeo da produži ugovor sa njim. Onda znate o kakvom se igraču radi! Ista klasa su i nekakvi Ze Markos, Frimpong i Kanga. Stranci moraju da budu za klasu bolji od domaćih a ova četvorica ne mogu igrati ni u fk Turbina, iz Vreoca!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter