0
Evropske lige

Stefan Babović šutira pored Filipa Mladenovića i Nikole Milunovića FOTO: STARSPORT

POTVRDA KVALITETA: Zimska želja Zvezde dobila veliko priznanje u Belorusiji!

Objavljeno: 19.12.17 u 18:36

Pre izvesnog vremena pojavila se informacija o interesovanju crveno-belih, za dvojicu igrača koji su možda i najzaslužniji što je BATE i jedanaestu godinu za redom šampion svoje zemlje.

Mirko Ivanić i Nemanja Milunović nalaze se na samom vrhu liste želja Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku, a ovaj drugi je glasovima trenera i igrača izabran za najboljeg defanzivca beloruskog šampionata.

Milunović je bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje nove titule i stub odbrane kluba iz Borisova, a ove sezone je ma 20 utakmica, koliko je odigrao, postigao i dva pogotka.

Priznanje je dobio i reprezentativac Crne Gore, Mirko Ivanić, koji je uvršten u idealni tim prvenstva, dok je za najboljeg igrača proglašen još jedan igrač BATE-a, Mihail Gordejčuk.

Ovo svakako jeste još jedna potvrda o kvalitetu potencijalnih pojačanja Crvene zvezde a vrlo uskoro ćemo saznati hoće li Ivanić i Milunović završiti na stadionu „Rajko Mitić“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter