0
Evropske lige

HOTSPORT TIKET DANA: Imalo se šta probrati i danas, oslanjamo se uglavnom na domaćine

Objavljeno: 18.12.17 u 10:15

Prvi radni dan ove nedelje bice intresantan i zbog pojedinih fudbalskih predstava, koje zatvaraju redovna kola u Evropi, a za danas smo izabrali mečeve po kvotama kladionice „Maxbet“.

EVERTON – SVONSI 1 (1.75)

Dolaskom iskusnog menadžera Sema Olerdajsa „karamele“ igraju sve bolje i podigli su nivo forme, a sada se očekuje da uspon potvrde sa nova tri boda protiv ekipe iz Velsa.

MALAGA – BETIS 1 (2.10)

Domaćin je dugo bio zakovan za poslednje mesto na tabeli, a onda su uspeli da uhvate pravi ritam i zabeleže par dobrih rezultata i večeras jure ponovo trijumf.

LENS – TURS 1 (1.55)

Dva različita motiva imaju dva tima, a forma i pozicija na tabeli su pokazatelji da je domaćin ekstra favorit i sve osim tri boda na njihovom kontu biće iznenađenje.

PAULI – BOHUM GG (1.80)

Nemački okršaji u nižem rangu su veoma intresantni pšto se igra otvorenog garada, a onda je strelcima svakako lakše da dođu do izražaja i očekuje se bar po gol na obe strane.

Ukupna kvota po kladionici „Maxbet“ je 10.25.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter