Iako je na stadion „Rajko Mitić“ došao sa epitetom velikog pojačanja, krilni napadač će napustiti redove crveno-belih posle svega šest meseci.

Povezane vesti

Kako saznaje HotSport dogovoren je sporazumni raskid ugovora između Zvezde i Rikardinja, koji treba da bude samo verifikovan, a Brazilac je bio vrlo korektan prema klubu u svojim zahtevima. Letošnja pridošlica iz moldavskog Šerifa je shvatila da mu epizoda u Beogradu nije prijala i da nije uspeo da zadobije poverenje trenera Vladana Milojevića, pa je odlučeno da je najbolje da se dve strane raziđu.

Postoje i objektivni razlozi slabijih izdanja „Karioke“, pošto je par puta i pauzirao zbog povreda, a posle utakmice Kupa Srbije, protiv Dinama iz Vranja, uspeo je posle dva meseca da uhvati kakav takav ritam.

Drugu šansu niko nije želeo da čeka i zbog činjenice da je u domaćim takmičenjima broj stranaca ograničen na samo četiri, tako da je rastanak bio jedino rešenje.

Na par mečeva Rikardinjo je nagovestio da poseduje kvalite, ali Zvezda je procenila da jedan stranac mora da pokaže mnogo više.

Takođe iz Zvezde je najavljen povratak Milana Pavkova na „Marakanu“, nakoj sjajnih partija u dresu Radničkog iz Niša ove jeseni. Visoki napadač je sa 16 pogodaka u prvom delu sezone kupio sebi povratnu kartu u redove srpskog vicešampiona, koji očekuje od njega da nastavi u istom ritmu i na proleće.