4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ČEKA NAS VEČITI DERBI TOKOM ZIMSKE PIJACE: Najbolji fudbaler Superlige između Partizana i Zvezde, ali „večitima“ posao kvari ponuda iz inostranstva!

Objavljeno: 18.12.17 u 11:50

Nakon odličnih partija u jesenjem delu sezone, na osnovu kojih je od strane kolega ali i trenera domaćih klubova proglašen za MVP-a Superlige, Đorđe Ivanović se našao na nišanu najboljih srpskih klubova.

Dvadesetdvogodišnji „plejmejker“ jedan je od najzaslužniih za visok plasman Suobotičana pred zimsku pauzu i to nije promaklo Parizanu i Crvenoj zvezdi koji traže pojačanje pred nastavak šampionske trke, ali i prolećne evropske izazove.

Beogradski klubovi će po svemu sudeći imati novi „večiti derbi“, ali ovoga puta na zimskoj „pijaci“ ali bi posao mogla da im pokvari ponuda iz inostranstva, odnosno neimenovanog portugalskog kluba.

Ivanović je ove sezone u dresu Spartaka postigao 11 pogodaka i sigurno predstavlja jednu od najboljih opcija za crno i crveno-bele na domaćem tržištu. Ubrzo ćemo saznati koja će strana uspeti da ga privoli svom „carstvu“.

 

 

0
0

4 Komentara

  1. Nista specijalno. Samo,jeste veliki radnik, ali nema nista posebno od talenta.
    Takve PFC ne treba, eto ga Zlezdani, ona to sve usisava, reciklira, moze joj se, bankomat iz Palate Srbija radi…! Partizan da zadrzi Evertona.da kupi Gou,a nadje makar jednog krstenog krilnog napadaca

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter