Došao sam kući da se odmorim, a nisam opterećen novim klubom i navijačima, koji su u mom srcu i čestitam im predstojeće praznike – kaže najbolji strelac crveno-belih.

Povezane vesti

Prošao je kroz karijeru Ričmond Boaći (25) mnogo toga od dolaska u Juventus, pa kaljenje po manjim klubovima u Italiji do ‘bega’ iz drugoligaša Latine, koja je letos bankrotirala.

Gledao je samo na obaveze u Crvenoj zvezdi i odmor kod kuće sa porodicom u Akri provodi uživajući u urađenom sa crveno-belima.

U ekskluzivnom razgovoru za HotSport sjajni strelac ističe da ne razmišlja koji su sledeci koraci u njegovoj karijeri pored velike pompe.

– Zahvalan sam Bogu i mojim saigračima na divnom zajedničkom periodu punom uspeha i sreće. Bog nas je nagradio za našu opsesivnu ljubav prema poslu, klubu i navijačima. Srce mi je puno posle gola u derbiju i zadovoljstva naših pristalica – kaže Boaći.

Brigu oko odlaska prepustio je menadžmentu.

– Neću da ‘razbijam glavu’ idem tamo, hoće me ovaj klub, drugi nude više… Ponašam se profesionalno, vezan sam ugovorom, a kada bude nešto konkretno prelomiću da sve strane budu zadovoljne.

FOTO: STARSPORT

Postoje sanse da do leta ne dođe do transfera.

– Moji menadžeri rade svoj posao i pregovaraju. Ja sada odmaram i čekam. Imam još dve i po godine ugovora. Ako ostanem, sledi nastavak bajke u Evropi, a mislim da smo posle remija u derbiju blizi osvajanju titule. Meni je lepo u Beogradu… – ponovio je Boaći.

Često nije motiv samo zaraditi novac.

– Dođe i to kada vrediš. Svi mi hoćemo dalje, ali normalno je da si u žiži kada postigneš 42 gola za godinu dana na 52 meča. Statistika je super, a meni je Zvezda otvorila vrata, ovde sam se potvrdio i ovi dani su bili kao iz bajke.

Na kraju je usledila poruka Boaćija za crveno-bele pristalice.

– Čestitam im predstojeće praznike i neka uživaju u proteklim pobedama. Biće ih u 2018. godini, neka samo veruju u ekipu, koja je pokazala moć – porucio je Boaći.

FOTO: STARSPORT