15
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RIČMOND BOAĆI ZA HOTSPORT: Zvezda je moj klub, možda ne do dođe do transfera! A ako ostanem… (FOTO)

Objavljeno: 17.12.17 u 16:20

Došao sam kući da se odmorim, a nisam opterećen novim klubom i navijačima, koji su u mom srcu i čestitam im predstojeće praznike – kaže najbolji strelac crveno-belih.

Prošao je kroz karijeru Ričmond Boaći (25) mnogo toga od dolaska u Juventus, pa kaljenje po manjim klubovima u Italiji do ‘bega’ iz drugoligaša Latine, koja je letos bankrotirala.

Gledao je samo na obaveze u Crvenoj zvezdi i odmor kod kuće sa porodicom u Akri provodi uživajući u urađenom sa crveno-belima.

U ekskluzivnom razgovoru za HotSport sjajni strelac ističe da ne razmišlja koji su sledeci koraci u njegovoj karijeri pored velike pompe.

– Zahvalan sam Bogu i mojim saigračima na divnom zajedničkom periodu punom uspeha i sreće. Bog nas je nagradio za našu opsesivnu ljubav prema poslu, klubu i navijačima. Srce mi je puno posle gola u derbiju i zadovoljstva naših pristalica – kaže Boaći.

Brigu oko odlaska prepustio je menadžmentu.

– Neću da ‘razbijam glavu’ idem tamo, hoće me ovaj klub, drugi nude više… Ponašam se profesionalno, vezan sam ugovorom, a kada bude nešto konkretno prelomiću da sve strane budu zadovoljne.

FOTO: STARSPORT

Postoje sanse da do leta ne dođe do transfera.

– Moji menadžeri rade svoj posao i pregovaraju. Ja sada odmaram i čekam. Imam još dve i po godine ugovora. Ako ostanem, sledi nastavak bajke u Evropi, a mislim da smo posle remija u derbiju blizi osvajanju titule. Meni je lepo u Beogradu… – ponovio je Boaći.

Često nije motiv samo zaraditi novac.

– Dođe i to kada vrediš. Svi mi hoćemo dalje, ali normalno je da si u žiži kada postigneš 42 gola za godinu dana na 52 meča. Statistika je super, a meni je Zvezda otvorila vrata, ovde sam se potvrdio i ovi dani su bili kao iz bajke.

Na kraju je usledila poruka Boaćija za crveno-bele pristalice.

– Čestitam im predstojeće praznike i neka uživaju u proteklim pobedama. Biće ih u 2018. godini, neka samo veruju u ekipu, koja je pokazala moć – porucio je Boaći.

FOTO: STARSPORT
0
0

15 Komentara

  1. Kao vlasnik klubauvek bih pre dao 3 do 4 mil. evra za Tawambu nego za Boacea. On je jelen za tov u Zvezdi i za prodaju, tako ga je tretirala, forsirala ga. Kazem, radije bih uzeo Tawambu. Uvek jer je upotrebiviji!

    0
    0
    Odgovori
  2. PA GDE JE ONO CUVENO SRPSKO GOSTOPRIMSTVO ZA BRACU IZ SPLITA? GDE JE SLATKO,KAFA,BUNARSKA VODA… PA ZAR SE TAKO DOCEKUJU BRACA?

    0
    0
    Odgovori
  3. Anonimni, nepismen si ,vrati se u prvi razred pa onda razmisli možeš li se dopisivati sa pismenim ljudima jer to što si glodar ne znači da si kadar nešto napisati. Zavist je bolest, a to je franjevcima glavna ,,vrlina“.

    0
    0
    Odgovori
  4. Zabi ga on vama, a vi ga i dalje osporavajte, zio koje je u vama vodi vas u propast. Zato i pucate po svim šavovima,a Terzi i Aci možete samo zaviditi i plakati jer će ovo trajati ,a vi će te tako zlobni propadati . Spasa vam nema, stigla vas je kazna .

    0
    0
    Odgovori
  5. Anonimni franjevac,crkni od zlobe, leči se, pakost će vas uništiti. Dolaze milioni,a ti maštaj da će se to i vama franjevcima desiti. Kad mi zvezdaši vidimo koliko vam smeta naš uspeh još više smo ponosni na Zvezdu, a vi plačite kme, kme,..

    0
    0
    Odgovori
  6. Pa, o tome stalno pričam da Boaći neće nigde otići iz Zvezde, ne zato što on navija za Zvezdu još od samog rođenja, nego što za njega nema interesovanja evropskih klubova. Zašto su strani klubovi nezainteresovani?! Zato što je nedavno imao diplomski ispit na 6 utakmica u ligi Evrope i nije ga položio. U tih 6 utakmica, stranci su videli samo jedan jedini gol, u Kelnu (sasvim slučajan, iz daljine) i sijaset njegovih vanvremenskih promašaja, uz igru za zaborav. Jedno ukupno „ništa“!

    0
    0
    Odgovori
  7. kad prica sazri … kao u slucaju marka grujica … da se rad BANKOMATA opravda … bice otpusten-prodat, pa makar i to otpustanje-selidbu narod Srbije kostalo kao u slucaju … marka gruica ( platicemo samo da se navodna uplata opravda ). KO CE ZA IGRACA … KOJI IGRA U NEREGULARNOJ-NAMESTENOJ zvezdinoj ligi (za namestene zvezdine utakmice i golove) bilo koju ozbiljniju sumu da da ?! mediska kampanja … ocito nije pomogla … samo ce mo od terze jednog dana cuti … kao u slucaju smanjenje (prepolovljenog DUGA) da su ga za 10 miliona ER-a prodali … naravno oslobodjeni poreza … kao u slucaju „marfi“ banke i svih do sada situacija … dokle ce tako biti … videcemo …?!

    0
    0
    Odgovori
    • Drago mi je shto brinesh za nash najveci klub ali prvo pogledaj svoj mali klub i vidi kako cete da se reshite svog najskljubljeg pojachanja u historiji!!! Do tada mozesh samo da nam zavidish i plachesh, kao shto to vec radish!

      0
      0
      Odgovori
    • Znas li ti ..PENZIONERU..sta pises de objasni ovom napacenom narodu sa kog bankomata je placen Suma sa 17000000ev..ptam te ciji je to bankomat da nije mozda Vucele il Vazure..neces nam objasniti onu sramotu s kojom ste nas osramotili u citavom svijetu na derbiju koju ste priredili na jugu…ne to niste bili vi grobari nego dosle delije da vam prave problem na jugu..hehe..sto se tice Zvezdine lige pitam se odkud vi u nijezinoj ligi i to jos budete prvaci zajedno sa Kokezom zar ne mislis da je to malo cudno ….ali dok je takvih kao sto si ti znacemo da postoji jos jedan mali klub..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter