15
Domaći fudbal

HOTSPORT SAZNAJE: Rasplet situacije sa Evertonom se bliži

Objavljeno: 17.12.17 u 09:56

Za dve godine Brazilac Everton Luiz je postao nosilac igre Partizana.

Iz tog razloga, čelnici crno-belih su Evertonu ponudili novi ugovor do juna 2020. 

Ipak, vezista je zatražio da tokom odmora u Brazilu donese konačnu odluku hoće li posle juna ostati u Humskoj.

Na kraju sezone saradnja ističe, a kako HotSport saznaje Brazilac nije presekao povodom dve ponude iz Evrope.

Prvoligaši iz Rusije i Turske, kao i Kinezi i klub iz Dubaija su zainteresovani, a pošto je ostanak pod upitnikom Partizan želi Radosava Petrovića

Tu se pita Sporting iz Lisabona, sa kojim ima ugovor, ali je moguć dogovor.

Na poziciji zadnjeg veznog ugovor ističe i Marku Jevtoviću, koji ima dozvolu da napusti klub u januaru. Mnoga pitanja će biti rešavana u novoj, 2018. godini.

 

0
0

15 Komentara

  1. RAca Petrovic nije neki izuzetni znalac ni posebno talentovan igrac,to i nije nepoznato, ali kad je maksimalno spreman nema boljeg zadnjeg veznog od njega. Naravno, ne racunam na Matica i Fejsu. Jednostavno, povrede su mu u velikoj meri narusile karijerni put i on sada stvarno trazi novi fres pocetak. Ne vidim razlog da ga navijaci (ocigledno, zna se ciji…!) tako pocenjuju, on je bas njihovu ljubimicu unistavao i rasklapao na proste cinioce. To je jedini igrac u istoriji Partizana koji ima 100-postorni ucinak protiv komsinice! Sest derbija-sest pobeda! Izvinite, rupasi, o cemu vi pricate? Meni zato nije to ni malo cudno sto se ubiste da Radosava Raccu podcenite! Ne izazivajte sudbinu,moglo bi vam se losim vratiti ako legenda odluci da se vrati u voljeni klub. Ocigledno vam je malo sto vas je gazio tri ubojite godine!

    0
    0
    Odgovori
  2. Daleko je zvezda od onog sto je Partizan od kad je samostalna srbija a na dobrom putu je da to ostane i nadalje sve dok je vodi osoba zvana Z.T. Uskoro ce ih CSKA vratiti u stvarnost i pokazati im gde im je mesto, tako da zvezdo ako zelis sta vise mici coveka koji nema cista posla za sobom a napravice karambol sa tobom .pozdravcic.

    0
    0
    Odgovori
  3. Koliko pišete o njegovom odlasku moglo bi se pomisliti da je dao 15 golova u sezoni ! Takvih smetala imate na pretek , jedini ,,kvalitet“ je što je vrlo prgav i nepristojan i budite sigurni da on može igrati samo u Partizanu .

    0
    0
    Odgovori
    • Taj mali klub je u poslednjih deset godina prodao igraca zapare koje tvoj „umisljeni veliki klub“ nece za sledecih 50 godina. Nijednog igraca niste napravili u poslednjoj deceniji. Preprodaju igraca ne racunam, kao ove klince sto ste iz Nisa preprodali u Englesku. Koje igrace je vasa skola izbacila? A Partizanova je druga u Evropi, odmah iza Ajaksove. Tako da to „mali klub“ ostavi za svoje komplekse.

      0
      0
      Odgovori
      • Gledao sam onu tvoju skolu prije mjesec dana sjecas se onda kad vam je Joveljic uvalio sam tri kom..zato psssttt……..nemoj se dijete zavaravati kakva crna Partizanova skola….valjda ako sebe nazivate najboljim to trebaju i rezultati da pokazu..kad ste ono bili zadnji put prvaci u omladinskoj ligi

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter