0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SJAJAN IGRAČ I VELIKI ČOVEK: Miloš Ninković prikupio značajnu sumu novca za srpsku decu!

Objavljeno: 16.12.17 u 16:20

Nekadašnji reprezentativac Srbije, još jednom je na delu pokazao svoju humanu stranu!

Nekadašnji fudbaler Čukaričkog, Dinama iz Kijeva i Crvene zvezde, koji trenutno sa uspehom nastupa u australijskom prvenstvu za ekipu Sidneja, pokazao je da i na drugoj strani planete neprestano misli na svoju domovinu.

Dnas nam iz Sindeja stiže prelepa vest o humanitarnoj akciji koju je organizovao Miloš Niković, a koja je za cilj imala prikupljanje novca za lečenje dece u Srbiji.

U pitanju je bila aukcija na kojoj se našla sportska oprema mnogih planetarno poznatih sportista sa ovih prostora, među kojima i dresovi Nemanje Matića, Aleksandra Kolarova, Edina Džeka, košarkaša Nikole Vučevića, odnosno medalja Aleksandra Šapića sa Svetskog prvenstva u Pertu.

U ovoj akciji učešče je uzela i Crvena zvezda, čiji su veterani donirali su dres iz 1978. godine sa potpisima svih igrača koji su ga tada nosili protiv Arsenala. Ovaj Zvezdin dres je na aukciji prodat za 8.000 dolara!

-Cilj ove humanitarne aukcije bio je isključivo pomoć deci. Uspeli smo da prikupimo čak 60.000 dolara, međutim to nije konačna cifra pošto nam sredstva i dalje pristižu.Važno mi je da napomenem da će sav novac biti transparentno podeljen nekolicini dečaka i devojčica kojima je finansijska pomoć za lečenje najpotrebnija, a iza kojih već stoji fondacija ‘Budi human’. Zahvaljujem se svima koji su učestvovali na ovoj aukciji, na bilo koji način’-, poručio je Miloš Ninković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter