Srpski vicešampion planira da novac koji zaradi transferom Ričmonda Boaćija uloži u dodatno ojačavanje svojih redova, a ukoliko uspeju da ostvare barem deo zamisli Zvezda će biti znatno jača na proleće.

Povezane vesti

Oprobani recept Crvena zvezda hoće da primeni i u zimskom prelaznom roku i na „Marakanu“ vrati neka dobro poznata lica, a na spisku potencijalnih pojačanja posle Filipa Đuričića je još jedan domaći igrač, koji nastupa u Italiji.

Kako saznaje HotSport, Darko Lazović (26) je dobio ponudu da se posle dve ipo godine vrati na stadion „Rajko Mitic“, pošto ove sezone u Đenovi nema veliku minutažu.

I ne samo to, crveno-beli su stupili u kontakt sa predstavnicima kluba i trenutno ispipavaju koliko bi obeštećenje bilo dovoljno za Lazovićevu slobodu.

Prilikom napuštanja Beograda momak iz Čačka je oprostio veći deo dugovanja i pokazo ljubav prema klubu, koji želi da ofanzivni vezista ponovo bude deo velikog pojekta.

Koliko je sve realno zavisi od Italijana i njihovih finansijskih zahteva koji ne treba da budu preterano veliki pošto je Lazović, koji je u Italiju otišao bez obeštećenja, u drugom planu na „Marasiju“.

Đenova se ove sezone bori za opstanak, tako da su potrebna pojačanja i jedno mesto za stranca može da im se oslobodi odlaskom Srbina. Naravno,treba da preseče i Lazović mada je dobro za njega da bude na sceni i posle godine ili dve ponovo ode u drugi deo Evrope.