9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NAKON ZAHVALNICE, ‘ULJE NA VATRU’: Terzić prokomentarisao dosuđeni penal za Partizan u ‘večitom derbiju’!

Objavljeno: 16.12.17 u 00:15

Generalni direktor Crvene zvezde ima svoje viđenje situacije koja je prethodila vodećem golu crno-belih.

Prethodni 156. večiti derbi, koji je završen rezultatom 1:1, obeležili su veliki incidenti na tribinama stadiona u Humskoj, ali se može reći da je na terenu i uz njega manje više sve prošlo korektno.

Nakon utakmice generalni direktor crveno-belih je čak džentlmenski zahvalio Partizanu na izvanrednom dočeku na stadionu, ali ipak se na tome nije završilo.

Partizan je na ovom susretu posle više od 22 godine dočekao da jedan arbitar dusudi penal u njegovu korist, koji je zatim realizovao Sejduba Suma, međutim da je po Zvezdanu Terziću crno-beli bi još na njega čekali.

Iako je posle utakmice i sam Vujadin Savić priznao da je u kaznenom prostoru zakačio Ognjena Ožegovića, čelnik Zvezde smatra da defanzivac nije mogao dobro da oceni tu situaciju.

– Nismo hteli da komentarišemo i dolivamo ulje na vatru posle nereda na južnoj tribini, ali ubeđen sam da penala nije bilo! Vujadin je rekao da ga je zakačio, ne može da odredi u žaru borbe. Tačno se vidi da je lopta otišla u pravcu gde je hteo da ode- rekao je Terzić za Sportski Žurnal.

0
0

9 Komentara

  1. GP ili kako se vec zove moze da se kladi u milion evra da je Terzic kriv za desavanja na jugu…umobolna misao i tvrdnja nebitnog navijaca za nas Zvezdase jos ne bitnijeg i malenog klupcica koji, na silu, pokusava da se bar do nekle priblizi velikanu kao sto je Zvezda…u proteklih desetak godina imali su svesrdnu pomoc vrhuske FSS /Tole Karadzic/ i sudijske organizacije /pok. Bogi Stepanovic/, ali dolaskom mocnog rukovodstva na celo Zvezde, ta pomoc je prekinuta…vama grobarima i vasem klubu, ostalo je jos samo da lazno napadate, spinujete i koliko toliko pokusate da ostanete u igri…

    0
    0
    Odgovori
    • Ti, kao i vecina vas zvezdasa bi voleli najvise da ste sami u ligi, da ne postoji ni jedan jedini klub. Umesto da navijas za to da postoji dobra konkurencija, samim tim bi i tvoj klub bio bolji, ne, ti samo pljujes i u svojoj zatucanoj glavi stvaras sliku o nekakvom evropskom velikanu. Ovako ste branili zvezdu i pljuvali partizan i kad je grof bio trener, kad ste igrali uzasno, umesto da nesto promenite. Sad igrate dobro i samo tako nastavite. Ja jesam Partizanovac ali me u sustini ne zanima nista drugo sem igre kluba za koji ja navijam. Ako hoces da sednemo negde, pijemo pivo i komentarisemo situacije sa derbija, veruj mi da ti ne bi bilo prijatno. Pozdrav

      0
      0
      Odgovori
  2. Klizav teren je ucinio to da Vujadin pored lopte, pokupi i igraca. Ako cemo komentarisati svaki penal dosudjen za vecite bilo bi materijala za analizu. Zasto nije dosudjen ofsajd kod gola Zvezde? Pesic je bio vrlo blizu golmanu, moglo je da se smatra kao ometanje i uticaj na igru. Bez glupavih komentara molim.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovo je sada pravdanje na onaj izjednacujuci gol posle ofsajda. Mozes da pricas sta hoces ali se vidi da ste opet pokrali Partizan. Stio se tice nereda na jugu klupko ce se, ako to bude u interesu drzave, a nece, odmotati sve do tebe „doktore“. Mogao bih da se kladim u milion evra!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter