Generalni direktor Crvene zvezde ima svoje viđenje situacije koja je prethodila vodećem golu crno-belih.

Povezane vesti

Prethodni 156. večiti derbi, koji je završen rezultatom 1:1, obeležili su veliki incidenti na tribinama stadiona u Humskoj, ali se može reći da je na terenu i uz njega manje više sve prošlo korektno.

Nakon utakmice generalni direktor crveno-belih je čak džentlmenski zahvalio Partizanu na izvanrednom dočeku na stadionu, ali ipak se na tome nije završilo.

Partizan je na ovom susretu posle više od 22 godine dočekao da jedan arbitar dusudi penal u njegovu korist, koji je zatim realizovao Sejduba Suma, međutim da je po Zvezdanu Terziću crno-beli bi još na njega čekali.

Iako je posle utakmice i sam Vujadin Savić priznao da je u kaznenom prostoru zakačio Ognjena Ožegovića, čelnik Zvezde smatra da defanzivac nije mogao dobro da oceni tu situaciju.

– Nismo hteli da komentarišemo i dolivamo ulje na vatru posle nereda na južnoj tribini, ali ubeđen sam da penala nije bilo! Vujadin je rekao da ga je zakačio, ne može da odredi u žaru borbe. Tačno se vidi da je lopta otišla u pravcu gde je hteo da ode- rekao je Terzić za Sportski Žurnal.