Dosta promena bi moglo da se desi u igračkom kadru crveno-belih koji će nekako morati da nadomeste odlazak dobrih igrača.

Povezane vesti

U Ljutice Bogdana se već punom parom radi na tome da se i eventualnim odlascima ne oslabi ekipa.

Tako se na radaru Crvene zvezde nalazi nekadašnji reprezentativac, Filip Đuričić koji u januaru sasvim izvesno napušta Sampdoriiju.

Cilj je da se Crvena zvezda pojača i sa domaćim igračima, a kako je HotSport najavio pre mesec dana na spisku se nalazi i Filip Đuričić (25). Nekadašnji reprezentativac Srbije, koji se školovao u Ljutice Bogana dobio je poziv za povratak u crveno-beli tabor.

Prvi razgovori su obavljeni, postoje šanse da se sklopi aranžman i sledeći korak se čeka od strane Samodorije da dozvoli vezisti da ode u novi klub bez obeštećenja. I ova tema je otvorena pošto ugovor Đuričiću ističe u junu, a igrač hoće da konačno ima standardnu ulogu na terenu.

Odluka treba da padne posle Nove godine, a recept sa srpskim igračima koji su nastupali u inostranstvu: Borjan, Stojković, Rodić, Krstičić, Pešić… pokazao se ove sezone kao pogodak u centar.

Uslovi eventualne saradnje nisu problem i sledeći stepenik sledi, kada se i Đuričić čvrsto odluči za povratak na domaću scenu.

Posle omladinskog staža u Zvezdi, epizode u Radničkom iz Obrenovca, usledio je uspon u Herenvenu i sjajan transfer selidbom u Benfiku. Ipak, tamo nije dobio pravu priliku usledile su pozajmice u Sautempton i Anderleht do selidbe u Italiju.