Vladimir Stojković želi u Tursku, Partizan želi da zadrži fenomenalnog golmana, kakv li će biti rasplet…

Povezane vesti

Još posle velike pobede nad Jang Bojsom i plasmana u šesnaestinu finala Lige Evrope oglasio se golman crno-belih Vladimir Stojković i najavio svoj odlazak. Navodno, zainteresovan je Bašakšehir, tim koji se u Superligi Turske bori za titulu.

I dok reprezentativni golman najavljuje odlazak iz Humske, u Partizanu žele produžetak saradnje sa Vladimirom Stojkovićem. Situaciju je dodatno zakoplikovao intervju iskusnog čuvara mreže za ‘Blic’.

– Imam neku svoju filozogiju, a to je, da budem iskren, da ne bih da ulazim u sukob sa Partizanom, da se svađam. A, ne bih ni da uzimam pare od svog kluba. Duša bi me bolela da sada kažem Partizanu ovo ili ono – rekao je Vladimir Stojković za ‘Blic’ i nastavio:

– Verovatno i Partizan ima nekih moranja oko dovođenja igrača i svakako ne bih želeo da se ikada pomene da sam Partizanu tražio pare.

Vladimir Stojković je kasnije pojasnio malo uz nadu da navijači razumeju šta želi da kaže.

– Ne, radi se o tome da nemam srca da tražim novac, da budem neko ko zarađuje ogromnu sumu u Partizanu, a nemam više ni 19 godina da ostanem još pet ili više sezona tu. Nadam se da će ljudi razumeti šta želim da kažem…

Podsetimo, Partizan je spreman da Vladimiru Stojkoviću da novi trogodišnji ugovor kako bi on karijeru završio u Humskoj. Ipak, bogato tursko tržište čeka…