3
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

POSLE MNOGO ONIH KOJI GA ŽELE: Jedan klub objavio da nije zainteresovan za Boaćija

Objavljeno: 15.12.17 u 14:30

Ali zato jeste za bivšeg napadača Partizana koji će sasvim izvesno promeniti sredinu.

Dosta toga se pred ovaj prelazni rok priča o napadaču Crvene zvezde Ričmondu Boaćiju.

Mnogi veliki klubovi su u igri za napadača iz Gane koji trenutno igra u životnoj formi. Ali ipak, čini se da je jedna ekipa odustala od Boaćija, ili možda uopšte nije bila ni zainteresovana za napadača Zvezde.

– Boaćija nude širom Evrope, ali on nije profil napadača koji je nama potreban. Ako trener u potpunosti nije za dovođenje nekog igrača, onda mi moje veliko iskustvo kaže da treba da poslušam trenera, izjavio je sportski direktor Anderlehta, Herman van Holsbek.

On se dotakao i svog, ali i Partizanovog, bivšeg igrača Aleksandra Mitrovića koji jeste želja kluba.

– Da li je povratak Mitrovića opcija? Da, ali prvo moramo da vidimo kakav je stav trenera povodom tog pitanja. Znamo kakvog igrača želi.

0
0

3 Komentara

  1. Ma svi se pokrsise za boscija,sama uprava kluba mu nabija cenu,kao da ovi evropski klubovi ne znsju koliko zsista vredi,zvezda nudi preko deset miliona,u zvezdi nisu ni svesni kada su tu cifru izbacili, kao da ne znaju kakvu igracinu moze da priusti neki evropski klub za te pare,zvezda racuna nasu ligu i neku evropsku sa takvim astronomski ponudama,boaci se bas video na derbiju nije ga nigde bilo,osim onog fuserskog gola,on ne moze da vredi vise od tavambe,on nije igrag za neke jake sredine,i kada ode iz zvezde bice vecita rezerva,u to budite sigurni.

    0
    0
    Odgovori
    • Ja ne znam dal ti pratis transfere u evropi, samo mi reci Sta mozes da dovedes za 10miliona, pa danas transferi idu preko 100milki, budi realan iz lige petice za deset miliona mozda kupis nesto od drugoligasa i to je to, skroz je realno da traze toliko!!!
      Bravo za srpski fudbal!!! A ti decko nelupaj vise!

      0
      0
      Odgovori
    • Само се ти немој сјекирати због тога. Пусти их нека траже. Видјећемо ко ће и колико за њега дати.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter