Benevento je već viđen kao drugoligaš, jedini remi u dosadašnjem toku sezone su ostvarili protiv (podjednako prežaljenog) Milana, ali to nije sprečilo čelnike Intera da pojačanje za nastavak sezone potraže upravo u redovima „veštica“.

Povezane vesti

Interu je neophodno da prihoduje između 60 i 70 miliona evra kako bi izbegao kaznu od strane UEFA zbog kršenja finansijskog fer-pleja, a neroazuri žele da to učine bez prodaje nekog od nosilaca igre.

Zato su se okrenuli taktici „kupuj jeftino, prodaj skupo“.

Upalila je sa Đanlukom Kaprarijem, kog su kupili od Peskare u januaru za šest miliona evra, a šest meseci kasnije ga prodali Sampdoriji za 15.

Isto žele da urade sa najboljim igračem Beneventa, Amatom Čičiretijem.

Napadač ove ekipe bi mogao da stigne po relativno niskoj ceni, s obzirom na to da mu na leto ističe ugovor, pa nema sumnje da će Benevento želeti da iskoristi trenutak i zaradi koliko može, dok u Interu smatraju da Čičiretija mogu da prodaju bar za duplo veću sumu od uložene, s obzirom na to da je kvalitet dokazao u nejakoj ekipi „veštica“.

Čičireti je inače poznat kao fudbaler sa jednom od najgorih tetovaža u istoriji fudbala, mada se ni među onim širom sveta ne bi obrukao.

Momak je odlučio da je pravi potez telo ukrasiti logom Tvitera, uz ispisano korisničko ime ispod…