5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILORAD VUČELIĆ: Nešto smo načuli da će se dogoditi… (VIDEO)

Objavljeno: 15.12.17 u 11:34

Prvi čovek Partizana govorio je jutros na TV Pink o ‘krvavom derbiju’ i dešavanjima na južnoj tribini tokom utakmice sa Crvenom zvezdom.

Milorad Vučelić je istakao da ovo ne dolazi iz ‘kuhinje’ Partizana i Srbije, već da je nekom stalo da se Beograd predstavi kao grad nasilja i dodao da su Miloš Vazura i on ‘načuli glasine’ da će doći do haosa.

– Očigledno je nekome trebalo ovo, a to sigurno nisu ni Partizan, ni Srbija. Mi već dugo vremena nemamo nikakvih problema sa navijačima, znate da u poslednje vreme nije bilo nijednog incidenta, bilo je zadivljujuće ponašanje naših navijača protiv Skenderbega, protiv Jang bojsa… Nismo imali razloga da ne očekujemo da će se tako nešto nastaviti – rekao je Vučelić i nastavio:

– Mi smo nešto načuli da se možda nešto sprema. Iz usta jednog funkcionera čuli smo da će se ponovo upasti u upravu Partizana. Nismo na to obraćali pažnju. Jasno je da to nije sukob navijačkih grupa, neko je pokušao da iscenira da je zapaljena zastava i to je iskorišćeno za ovaj pohod. Sada je jasno da je to bio kriminalno-obaveštajni plan. Cilj je bio da se posle toga razlupaju prostorije Partizana, pa bi se to nasilje prelilo na ulice, da se stanje u Beogradu destabilizuje. Eto, taj nagoveštaj na koji ja nisam obratio previše pažnje, mislio sam da je laprdanje neozbiljnog čoveka, koji obavlja državnu funkciju, ali pokazalo se kao tačno. Da jug Partizana (organizovane navijače, prim. aut.) nismo upozorili na takvu mogućnost posledice bi bile još gore. Nismo ni ni izbliza mislili da će biti ovako. Ovde je bilo angažovano stotinak ljudi da naprave haos.

Ceo intervju sa Miloradom Vučelićem pogledajte u snimku TV Pink:

(Izvor: YouTube/Dobro jutro – Sarapa i Dea)

0
0

5 Komentara

  1. kako se ovaj lik pere, pa to ti je da ne poverujes. uostalom, coveku koji je slao decu da ginu, ne mogu da poverujem ni jednu rec. jednom crvena banda, uvek crvena banda. ne pomaze tu ni krstenje ni slava niti ista. nalupo se covek retorike samo tako. mozda si bas ti organizator svega toga, da bi kod navijaca bio na boljem glasu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter