0
Fudbal

‘IMPERATOR’ DOBIJA ŽESTOKU KONKURENCIJU: Pored Terima još jedan svetski poznat trener kandidat za klupu BiH!

Objavljeno: 15.12.17 u 21:11

Nakon neuspehe u kvalifikacijama za Mundijal i smene Mehmeda Bazdarevića sa mesta selektora, FS BiH konstantno radi na pronalasku njegovog naslednika.

Prethodnih sednica nagađalo se sa brojnim imenima koja bi mogla da preuzmu klupu popularnih „Zmajeva“, a među njima je bilo i ime bišveg selektora Srbije, Slavoljuba Muslina.

Ipak od tog posla izvesno neće biti ništa, a danas su na površinu isplivala još dva svetski poznata trenerska imena, koja bi mogla da preuzmu ulogu šefa struke naših zapadnih komšija.

Pored Fatiha Terima, kojeg smo već najavili kao potencijalnog naslednika Baždarevića, takođe se i Sven Goran Erikson pominje kao ozbiljan kandidat.

Švedski stručnjak, koji je u svojoj karijeri predvodio i nacionalne selekcije Engleske, Meskika i Obale Slonovače, pominjao se i kao potencijalni kandidat za klupu Australije. Potvrda o mogućem Eriksonovom angažmanu u BiH stigla je i od tamošnjeg saveza.

-I Fatih Terim i Sven Goran Erikson, svetski trenerski velikani, zainteresovani su za posao selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine. Nama u FS BiH to itekako laska. U narednim danima Komisija za predlog imenovanje selektora konkretno će pričati, odnosno poslati ponude obojici, pa ćemo videti šta će biti. Nismo sigurni da možemo zadovoljiti njihove finansijske apetite, ali videćemo šta će oni reći. Možda i napravimo dogovor sa nekim od njih dvojice-, rekao je Elvedin Begić, predsednik Fudbalskog saveza BiH.

Takođe uz Terima i Eriksona, kao potencijalni kandidati za selektorsku poziciju naše komšije pominju i Roberta Prosinečkog, ondnosno Amera Osima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter