7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: ‘Brutalno’ pojačanje pred vratima Humske, sve zavisi od Tavambe

Objavljeno: 15.12.17 u 10:15

Pred vratima Humske je napadač koji na 102 meča postigao 80 golova, a sada postaje slobodan agent.

Polako se podvlači crta urađenog na takmičarskom polju u Partizanu, a kroji se i lista potencijalnih pojačanja po pozicijama na terenu. Kako saznaje HotSport, ukoliko dođe do prodaje Leandra Tavambe, kako smo najavili opcija je Olimpijakos, poznat je „naslednik“ kog žele da angažuju u Humskoj. Prvi pik je Žerard Gou (29), odlični golgeter iz Obale Slonovače, kome je istekao trogodišnji ugovor sa Kairatom iz Almatija.

Reč je o ubojitom strelcu koji je u Kazahstanu imao odličan učinak, na 102 meča uspeo je da postigne 80 golova. Ipak, postoje ponude iz Turske i Rusije za Goua koji je igrao u Kajseriju i Krasnodaru.

U prethodnom periodu sportski sektor Partizana stupio je u kontakt sa ljudima koji brinu o karijeri napadača. Oni su postavili određeni uslove kada je u pitanju finansijski deo plate igrača iz Obale Slonovače, a rezultati pregovora biće poznati do početka januara.

0
0

7 Komentara

  1. Prodati Tawambu i kupiti ovog tabangu! Covece, on ubija, kakav sut, auuu! Ima da razori sve odbrane ove nase ucmale defanzivne lige! Iko, dovodi ga! Ma, naravno,odmah!

    0
    0
    Odgovori
  2. Super igrac ali cemu?
    Titula je izgubljena, a nagodinu, kad mu bude 30 necemo ga nikome vise prodati…a nnemamo niti nekog drugog za prodaju u vidu, dakle, samo razbacivanje…

    0
    0
    Odgovori
  3. Sada ce cigani,kako su i oni bili zainteresovani za njega haaaahaa…samo sto se terza nije javio,zivi bili pa videli!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Po naslovu , ja pomislio dolazi Mesi ili je u pitanju novi Suma ? Tako ste najavljivali velika pojačanja letos : Suma, Antonov, Mitrović,..!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter