2
Domaći fudbal

VUČIĆ O NEREDIMA NA DERBIJU: Ne znam šta su huligani i kriminalci iz bivših jugoslovenskih republika tražili na stadionu

Objavljeno: 14.12.17 u 21:27

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da će svi koji su učestvoali u organizovanju i izazivanju nereda tokom 156. „večitog derbija“, biti propisno kažnjeni bez obzira na nacionalnost.

Prvi čovek Srbije najavio je rigorozne kazne za sve koji su na bilo koji način bili umešani u incidente na jučerašnjem fudbalskom susretu Partizana i Crvene zvezde. On je otkrio i da su među izgrednicima bili i osobe sa kriminalnim dosijeom, od ranije poznate policiji. 

-Ne znam šta su radili ne samo huligani, nego i kriminalci iz pojedinih republika bivše Jugoslavije i nekih drugih zemalja, jer nisu došli da gledaju utakmicu. Učestvovali su u organizovanju i izazivanju nasilja i naravno da će odgovarati. To što ste Hrvat ili građanin Hrvatske, ne oslobađa vas od prekršajne i krivične odgovornosti- rekao je predsednik Vučić.

Onima koji u brutalnoj tuči i izazivanju nereda nisu učestovali, zahvalio se što su bili i platili kartu.

-A oni koji su učestovali u nečemu, oni će za svoja zlodela i te kako da odgovaraju-, zaključio je Vučić.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter