Crvena zvezda je danas stavila tačku na uspešnu 2017. godinu, koju je ulepšala fenomenalna jesen, ali i neuspešno proleće.

Povezane vesti

Crveno-beli u 2017. godini nisu osvojili trofej, ali je jesen bila perfektna. Crvena zvezda je prva na tabeli sa devet bodova prednosti u odnosu na Partizan, plasirala se u šesnaestinu finala Lige Evrope, kao i četvrtfinale Kupa Srbije. Ipak, ono što navijače može najviše da obraduje jesu sve stabilnije finansije.

– Ekipa je ostvarila fantastičan rezultat, posle 25 godina obezbeđeno je proleće u Evropi, dok je jesenja titula u nacionalnom šampionatu osvojena sa devet bodova prednosti. Ovi fantastični rezultati su putokaz. Ovo nas neće uspavati, nego će nam biti podstrek da budemo još bolji. To je ono što najviše zanima navijače, a on je fantastičan. Proleće u Evropi i jesenja šampionska titula. Takođe, da se klub finansijski stabilizuje, pre tri godine imali smo 53 miliona evra duga, bez licence za Evropu i blokiran račune. Danas imamo jasne bilanse, dug je prepolovljen i nastavljamo i naredne godine istim putem – istakao je Zvezdan Terzić.

Po rečima generalnog direktora Crvene zvezde može se zaključiti da je trenutni dug crveno-belih između 26 i 28 miliona evra.