7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OPORAVAK: Evo koliki je dug Crvene zvezde…

Objavljeno: 14.12.17 u 23:35

Crvena zvezda je danas stavila tačku na uspešnu 2017. godinu, koju je ulepšala fenomenalna jesen, ali i neuspešno proleće.

Crveno-beli u 2017. godini nisu osvojili trofej, ali je jesen bila perfektna. Crvena zvezda je prva na tabeli sa devet bodova prednosti u odnosu na Partizan, plasirala se u šesnaestinu finala Lige Evrope, kao i četvrtfinale Kupa Srbije. Ipak, ono što navijače može najviše da obraduje jesu sve stabilnije finansije.

– Ekipa je ostvarila fantastičan rezultat, posle 25 godina obezbeđeno je proleće u Evropi, dok je jesenja titula u nacionalnom šampionatu osvojena sa devet bodova prednosti. Ovi fantastični rezultati su putokaz. Ovo nas neće uspavati, nego će nam biti podstrek da budemo još bolji. To je ono što najviše zanima navijače, a on je fantastičan. Proleće u Evropi i jesenja šampionska titula. Takođe, da se klub finansijski stabilizuje, pre tri godine imali smo 53 miliona evra duga, bez licence za Evropu i blokiran račune. Danas imamo jasne bilanse, dug je prepolovljen i nastavljamo i naredne godine istim putem – istakao je Zvezdan Terzić.

Po rečima generalnog direktora Crvene zvezde može se zaključiti da je trenutni dug crveno-belih između 26 i 28 miliona evra.

0
0

7 Komentara

  1. Pa objasnio je on sve zvezda tri godine nije bila dovela igraca da je platila obestecenje..a prihidovali su oko 30mil evra od transfers…grujic rajkovic vukasin Jovanovic Luka jovic luco ibanjez izostavio Sam Jos nekog.ali objasnio je on to sve…

    0
    0
    Odgovori
    • Ako ne umiješ da čitaš pokušaj još jednom. Zvezda je u 2016. godini prihodovala 13.9 miliona. Čitakj dobro, 13,.9 miliona, rashodovala 12.8. Kako je smanjila dug za godinu dana 16 miliona ako su ukupni prihodi bili manji od 14. Koliko je potrošeno na onih 20 pojačanja,. Nisu valjda svi igrali za socijalu. A ni od prodaje tih igrača nema ni 20, a kamoli 30. Za sve što je rekao slijedi zatvor u svim državama osim ovima na Balkanu.

      0
      0
      Odgovori
  2. Umjesto da se novinari bave kriminalnim radnjama Terzića oni ga još promovišu- Čovjek je u decembru 2015. godine izjavio da je dug 53 miliona. U decembru 2016. godine je izjavio da je dug 37 miliona. U međuvremenu je angažovao 20 novih pojačanja- U januaru je izjavio das je Zvezda tokom 2016.godine prihodovala 13,9 miliona eura, adea su rashodi bili 12,8 miliona i da je prvi put poslovala pozitivno. Ni jednog novinara nije zainteresovalo kako je klub smanjio dug za 16 miliona ako su prihodi bili manji od 14 miliona, a kamoli koliko su bili ukupni troškovi za 2016. godinu, a koliko je od onih 12.8 potrošeno na vraćanje duga. Samo zbog zih izjava bi u pravnoj državi bio odveden pravo u zatvor.

    0
    0
    Odgovori
    • Tako se i prosle godine kad je zvezda bezala 12 bodova pricalo da je prvenstvo namesteno, da Vucic daje Zvezdi titulu.
      Pa Partizan osvoji, znaci Vucic namestio Partizanu?
      Da ne govorimo o 6 vezanih Toletovih titula itd…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter