8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE I TV PARTIZAN: Pogledajte najnovije informacije povodom sukoba sa 156. večitog derbija! (VIDEO)

Objavljeno: 14.12.17 u 16:11

Najavni video za novu epizodu „Partizanovog vesnika“ , koja je na programu večeras, donosi nam i neke nove informacije o sukobu koji je obeležio 156. duel Partizana i Crvene zvezde.

Podsećamo, u 16. minutu meča došlo je do velikog sukoba, koji je rezultirao nekim izuzetno uznemirujućim prizorima .

Kako je kasnije saopšteno, a što sada i potvrđeno od strane ‘Partizanovog vesnika’, u tuči su učestvovali navijači iz inostranstva.

Više informacija će biti dostupno večeras, nakon najavljene epizode emisije koja prati crno-bele.

 

(Youtube/Danas Conference Center)

0
0

8 Komentara

  1. Sve je jasno kao dan, ovaj put džabe baronisanje Pantića. Kimi, Jang Bojsi, Vandal Bojsi i još neki su hteli da preuzmu tribinu. Iako sam Zvezdaš nekako ih i razumem, vode im tribinu bivši navijači Zvezde. Upali su, ovi napadnuti su pustili buvu da su to cigani i onda se cela tribina sjurila na njih. Još veća blamaža za napadače što su doveli Hrvate u pomoć Znači grobari s jedne strane otpad sa Severa, sa druge ovi što su pozvali Hrvate u pomoć, pa birajte.

    0
    0
    Odgovori
  2. Prvi lik nosi kaiš sa šnalom Južni Front!
    Što dalje dovodi do zaključka da su grobati hrvati… Ako su već stranci u pitanju 😉

    0
    0
    Odgovori
  3. Sramota! Sta ce sada izmisliti? Svi znaju koliko im je tribina neslozna… Sad ce izmisliti ko zna sta, samo da bi oprali ovu sramotu! Jedva cekam odluku FSS! Ako im se ne zatvori stadion, bar na dve utakmice, i oduzmu bodovo, jasno ce biti sta Kokaza i Binic rade, i sta im je cilj!

    0
    0
    Odgovori
  4. SVE JE TO LAZ STO OVAJ MUTAVAC PRICA PRE SVEGA NAVIJACI SU SE POBILI OKO TRIBINE TO JEST VANDALI I YOUNGBOYS SA ALKATRAZOM TAKO DA NEMOJTE DA VAS SLUDI !

    0
    0
    Odgovori
  5. A da sada ce biti da im je neko poturio i izrezirao nerede sada ce onaj her Flik sto uredjuje grobarssku propagandu mrznje dati masti na volju.Naravno u ovoj zemlji postoji sloboda stampe osim kada se pisu komentari pa vama ako se svidja vi objavite, kao da se nama sve svidja sto vi pisete.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter