7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVE INFORMACIJE O TRANSFERU BOAĆIJA: Pada rekord 21. veka! (FOTO)

Objavljeno: 14.12.17 u 18:10

Transfer Ričmonda Boaćija mogao bi da bude bez premca u 21. veku, ukoliko se obistine najave turskih medija.

Naime, novine širom Turske pišu da je Crvena zvezda odbila ponude Rena i Anderlehta od sedam miliona evra.

Razlog? Bešiktaš nudi dva miliona više! 

Turski šampion želi da se pojača u borbi za novi naslov prvaka, pošto nakon 15 mečeva zauzima četvrto mesto na tabeli, a Ričmond Boaći bi mogao da bude jedan od „ključeva“ uspešne sezone.

Ovaj transfer, ukoliko su tačne tvrdnje turskih medija da Bešiktaš daje devet miliona, bi bio jedan od najvećih u istoriji srpskog fudbala, dok bi bez sumnje bio najveći u 21. veku, kada su u pitanju odlasci iz Crvene zvezde.

Boaći je u crveno-belom dresu prava gol-mašina, pošto je na 51 utakmici za Zvezdu postigao 42 gola.

Boaći se od crveno-belog dresa po svemu sudeći oprostio golom na 156. večitom derbiju.

Nažalost, taj gol će ostati u senci katastrofalnih dešavanja na tribinama (uznemirujuće fotografije). Povodom dešavanja na ovoj utakmici oglasili su se i TV Partizan, kao i navijači Partizana saopštenjem kojim su potvrdili ranije navode da su incidente izazvali državljani Hrvatske.

A kako su strani mediji ispratili jučerašnju utakmicu, pogledajte ovde.

0
0

7 Komentara

  1. 22 kola – 15 gola – 10 iz igre ( 4 gola protiv radnickog) 5 iz penala———- znaci 6 gola iz igre je dao na ostalim utakmicama gde je igrao u ovih 22 kola——— i oni traze 10miliona evra za njega

    0
    0
    Odgovori
  2. Šta će te zlobnici reći kad se za 15 dana realizuje transfer ? Hoće li iko reći izvinite za omalovažavanje pogrešio sam ?Gol koji je dao franjevcima time ima veći značaj kad vidimo koliko ga mrze zlobnici-sram vas bilo .Crknite od zavisti bolesnici !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter