2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MOGAO JE DA BUDE JUNAK: Ožegović objasnio šta mu je zasmetalo kod stopostotne šanse…

Objavljeno: 14.12.17 u 09:10

Ognjen Ožegović imao je priliku da u 77. minutu reši pitanje pobednika u 156. ‘večitom’ derbiju, ali je šutirao snažno i neprecizno pored gola.

Bila je to fenomenalna akcija Partizana preko Saše Ilića koji je kombinovao po desnoj strani sa Tavambom, Vulićevićem i Pantićem. Maestralno su se crno-beli kretali i nekako uspeli da izigraju odbranu Zvezde, Tavamba je uposlio Ožegovića, koji je pobegao ovojici štopera i izašao ‘jedan na jedan’ sa Borjanom.

Kada su svi već videli loptu u mreži, on je od prevelike želje previše zapeo i umesto precizno, šutirao snažno. A lopta mu je po lošem terenu u Humskoj odskočila i završila gotovo na južnoj tribini.

– Mislim da smo zalužili pobedu u ovoj utakmici. Imali smo šanse da je zatvorimo utakmicu, pre svega ja. Lošiji teren je uticao da onako šutnem kod one šanse, nisam tako nameravao. Odskočila mi je pre samog šuta, nisam hteo tako da je zahvatim. Imali smo mali pad u igri sredinom drugog poluvremena – rekao je novinarima Ožegović.

Osvrnuo se i na penal kada je na njega startovao Vujadin Savić.

– Oko penala nema dileme, čist ko suza. Idemo na odmor koji nam je preko potreban, dali smo i poslednji atom snage na ovoj utakmici. Devet bodova prednosti ne mora da znači ništa, ima ta podela bodova, a i raspored nam ide na ruku u drugom delu – izjavio je Ognjen Ožegović.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter