0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KUP SRBIJE: ‘Večite’ čeka nagazna mina, hoće li je izbeći?

Objavljeno: 14.12.17 u 20:35

U petak u Staroj Pazovi biće održam žreb za četvrtfinale Kupa Srbije, a on će biti dirigovan podeljen na povlašćene i nepovlašćene timove.

Sutra oko 13.20 saznaćemo parove četvrtfinala Kupa Srbije. Učesnici su Crvena zvezda, Partizan, Napredak, Mladost Lučani, Mačva, Javor, Vojvodina i Čukarički. Žreb je dirigovan i klubovi su podeljeni na povlašćene i nepovlašćene.

U prvom šešeiru nalaze se Crvena zvezda, Partizan, Vojvodina i Čukarički. Dok su u drugom šeširu Napredak, Javor, Mačva i Mladost iz Lučana. Čini se da bi ‘nagazna mina’ za crno i crveno-bele mogao da bude Napredak koji je jedini ove sezone pobedio ‘večite’.

U četvrtfinalu se igra jedan meč, a domaćinstvo se određuje posebnim žrebom. Naredna runda nacionalnog Kupa na rasporedu je 14. marta, u polufinalu se igraju dve utakmice, 18. aprila i 9. maja, dok je finale zakazano za sredu 23. maj 2018.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter