6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DOKAZ DA SU INCIDENT IZAZVALI ‘UBAČENI ELEMENTI’: Grobari se oglasili povodom nereda na jučerašnjem derbiju! (FOTO)

Objavljeno: 14.12.17 u 17:54

Povodom incidenata na 156. večitom derbiju oglasili su se i navijači Partizana sa južne tribine.

Najvatrenije pristalice crno-belih su potvrdile informaciju koja je pušten i u najavi „Partizanovog vesnika“, da iza izazivanja nereda koji su bacili u senku samu utakmicu stoje građani Hrvatske.

Juče je u toku derbija napadnut Jug (ne samo Alkatraz nego i ostale grupe) od strane domaćih izdajnika i hrvatskih plaćenika. Priče kako je Jug napadnut zbog paljenja zastava Jang bojs i Vandal bojs su netačne, zastave su stajale gde i ostale i nisu zapaljene. Ta priča da su zapaljene je laž i služila je samo kao paravan za napad i dalje kriminalne i političke igre. Ovo su Hrvati koji su plaćeni da dođu i napadnu Jug i Grobare– navodi se u objavi navijača Partizana na društvenoj mreži „Fejsbuk“, uz fotografije jednog od izgrednika, koji dolazi iz Splita.

 

0
0

6 Komentara

  1. Stvarno treba da vas bude sramota sta pisete . Kakvi ubaceni elementi kakve su to gluposti pa ko je doveo na stadion te ubacene elemente sto to ne istrazite (mada se i to zna ali mora da se cuti) ko ih je pozvao u Srbiju i na derbi jer oni sigurno nisu sami dosli .

    0
    0
    Odgovori
  2. Prvi hrvat vam nosi Južni Front šnalu na kaišu.
    Jel to domaći izdajnik ili strani plaćenik?
    Ili su to grobari split? Hahahahahahahaha

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter