Pored Mirka Ivanića želja je i Nemanja Milunović, a ovaj tandem ima ugovore sa šampionom Belorusije na jos godinu dana.

Povezane vesti

Plan je skockan, a Crvena zvezda hoće da dovede četiri igrača tokom januara. I kako ekskluzivno saznaje HotSport upućena je zvanična milionska ponuda za dva igrača BATE Borisova.

Pored Mirka Ivanića (24) koji je i pre dve godine bio na meti iz Vojvodine, crveno-beli su pikirali Nemanju Milunovića (28). Iskusni defanzivac je nastupao za reprezentaciju Srbije kod bivšeg selektora Slavoljuba Muslina, a uspešno se vratio na teren posle operacije kolena.

Lider Superlige hoće da ojača zadnju liniju posto je na leto realan rastanak sa Le Talekom, možda i Savićem. Za ovaj tandem crnogorskog i srpskog reprezentativca obeštećenje je milionsko pošto imaju ugovore sa šampionom Belorusije do kraja 2018. godine.

FOTO: STARSPORT

Nema dileme da u Ljutice Bogdana imaju jasan plan ojačavanja tima na duže staze, pošto po propisima UEFA igrači koji su tokom sezone već nastupali u istom evropskom takmičenju (BATE igrao Ligu Evrope sa Zvezdom) ne mogu nastupati u eliminacionoj fazi.

Bitno je osvojiti titulu, a onda pokušati misiju plasmana u Ligu šampiona što je temelj sa proverenim igračima. Novca za ovaj posao biće od prodaje Ričmonda Boaćija, koji je na izlaznim vratima i izgleda da se golom u derbiju ‘ispisao’ iz kluba.

Rasplet je veoma blizu na oba fronta…