13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda uputila milionsku ponudu, ne za jednog, već za dva igrača BATE Borisova! (FOTO)

Objavljeno: 14.12.17 u 10:52

Pored Mirka Ivanića želja je i Nemanja Milunović, a ovaj tandem ima ugovore sa šampionom Belorusije na jos godinu dana.

Plan je skockan, a Crvena zvezda hoće da dovede četiri igrača tokom januara. I kako ekskluzivno saznaje HotSport upućena je zvanična milionska ponuda za dva igrača BATE Borisova.

Pored Mirka Ivanića (24) koji je i pre dve godine bio na meti iz Vojvodine, crveno-beli su pikirali Nemanju Milunovića (28). Iskusni defanzivac je nastupao za reprezentaciju Srbije kod bivšeg selektora Slavoljuba Muslina, a uspešno se vratio na teren posle operacije kolena.

Lider Superlige hoće da ojača zadnju liniju posto je na leto realan rastanak sa Le Talekom, možda i Savićem. Za ovaj tandem crnogorskog i srpskog reprezentativca obeštećenje je milionsko pošto imaju ugovore sa šampionom Belorusije do kraja 2018. godine.

FOTO: STARSPORT

Nema dileme da u Ljutice Bogdana imaju jasan plan ojačavanja tima na duže staze, pošto po propisima UEFA igrači koji su tokom sezone već nastupali u istom evropskom takmičenju (BATE igrao Ligu Evrope sa Zvezdom) ne mogu nastupati u eliminacionoj fazi.

Bitno je osvojiti titulu, a onda pokušati misiju plasmana u Ligu šampiona što je temelj sa proverenim igračima. Novca za ovaj posao biće od prodaje Ričmonda Boaćija, koji je na izlaznim vratima i izgleda da se golom u derbiju ‘ispisao’ iz kluba.

Rasplet je veoma blizu na oba fronta…

0
0

13 Komentara

  1. Ivanic je partizanovac ali to nista ne znaci, taj bi prodao i veru za veceru.Klasicni srebroljubac i bezac iz Srbije. Taj ce se vrati u 33 godini zivota da kao veverice krcka sto je zdepao u rupu! Eto, da znate. Nema tu sansi da se vrati. Njega trazi Dinamo Kijev kao i Tawambu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Evo šta sam okačio pre 5 dana na forumima – dobro prognoziram izgleda 😉

    Apel upravama CZ i PAR da ojačaju dodatno sastave. Npr.

    – Gerard Gohou (Kairatski fudbalski dželat CZ u Evropi je slobodan igrač od 01.januara. Čovek je savremeni centarfor – snažan, brz, okretan i efikasan.

    ili što se tiče ex -YU (što je po meni bolje rešenje zbog brzeg uklapanja u nov sredinu:

    – Proveren dvojac iz BATE-a Milunovic/Ivanic,

    – Aleksandar Katai koji ne igra u Alavesu (koji ce ispasti iz Primere),

    – Nikola Stoiljkovic koji dobija retko sansu u Kajzeriju,

    – Aleksandar Pantić koji nije u prvom planu u Dinamu iz Kijeva,

    – Slovenac Luka Krajnc ima iskustva dosta u Seriji A i igra trenutno u Frosinoneu koju je prerastao kao i

    – Makedonac Darko Velkovski mladić koji je standardan u Vardaru i koji bi mogao stopama Stefana Savića uskoro.

    0
    0
    Odgovori
      • Greska pfc je duzan drzavi 17,6 miliona eura i to samo za period 08-16 bez kamate.A sta je sa periodom od 1990 do 2007 plus kamate plus dugovanje igracima plus dobovljacima plus klubovima(Banati 3,5 miliona eura plus kamate).I Zvezda je klubovima vratila dugove i Zvezda smanjuje dugove a mali klub ih podizete(6,8,13,16,26,……).

        0
        0
        Odgovori
        • Ti bas mnogo znas, a kolko je duzna tvoja miljenica cz, il je kao u kosarci obrisano 50 mil…..mi sa stalnom evropom imamo, kolko se pise 15 tak mil duga, a vi koji ubodete evropu jednom pa ko zna kad, vratili za dve godine 20 milki, bice da nista ne trosite

          0
          0
    • Hahahahhaha Klubovi se gase zbog vaseg otimanja bodova.Klubovi koji su zasluzili da budu ispred vas i da dobiju neke sponzore,igraju kvalifikacije za evrposka takmicenja od vas ne dobijaju priliku jer ih pljackate sudijskim odlukama,penalima,golovima iz ofsajda i u 99. minutu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter