2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Šampion Grčke ponovo uzima napadača Partizana! (FOTO)

Objavljeno: 14.12.17 u 10:30

U derbuju su ga pratili skauti Rena, pošto je odbijena njihova ponuda za strelca gola Boaćija, ali je izvesnije da će Leandre Tavamba put Grčke.

Završena je jesenja sezona, a polako se sklapa knjiga utisaka i otvara stranica pred januarski prelazni rok. Na delu su igrače dva najbolja srpska kluba gledali u 156. derbiju, a kako saznaje HotSport napadač Partizana Leandre Tavamba (28) mogao bi posle samo godinu dana da napusti Partizan.

Posle Uroša Đurđevića, gigant iz Grčke Olimpijakos je pikirao Kamerunca i spremio nešto više od dva miliona evra za obeštećenje.

Posle Kairata snažni napadač je kao slobodan došao u Humsku, a jesenji deo sezone odigrao je na visokom nivou i imao je pozive iz Italije.

FOTO: STARSPORT

Ipak, klub iz Pireja je nedavno povukao konkretan potez mada su sinoć Tavambu gledali i iz Rena. Francuzi su hteli kolegu iz Zvezde Ričmonda Boaćija, mada su komšije odbile na prvu loptu ponudu od sedam miliona evra.

Ostaje da se izjasne kod Kamerunca, a iako je Atina za sada najbliža opcija, ima vremena do otvaranja prelaznog roka 1. januara.

0
0

2 Komentara

  1. Za Evropski fudbal Tawamba je Pele za Boacija, mislim jaci u svim segmentima sem u nasoj naspanovanoj ligi kod Tvorzica.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter