Reprezentativni golman Srbije, Vladimir Stojković, jedan je od najboljih pojedinaca u redovima srpskog šampiona ove jeseni.

Povezane vesti

Odlične partije golmana Partizana, kako u domaćem šampionatu tako i u Evopi, skrenule su pažnju pojedinih klubova na njega, a čak je i sam Stojković nakon pobede nad Jang Bojsom i prolaska u nokaut fazu Lige Evrope najavio da je možda došlo vreme za novi rastanak.

Nakon juečrašnjeg derbija sa Crvenom zvezdom, u kojem je takođe briljirao svojim intervencijama, iskusni čuvar mreže je ostao zagonetan po pitanju ostanka u klubu, izjavivši da za te priče ima vremena.

Navijače crno-belih zabrinule su priče oko Stojkovićevog odlaska, a iz uprave poručuju da će uraditi sve što je u njihovoj moći da zadrže svog čuvara mreže.

– Moja želja kao direktora Partizana, a i svih ostalih u klubu, jeste da Vladimir Stojković ostane sa nama još tri, četiri, čak i pet godina. On vrlo dobro zna koliko ga svi mi cenimo i kakvo mišljenje imamo o njegovim kvalitetima, sada je ostalo da čujemo i njegove planove i razmišljanja. Razgovaraćemo narednih dana, pa ćemo videti da li želje i planovi mogu da nam se poklope -, rekao je Ivica Iliev.

Sportski direktor Partizana ističe da bi voleo da Stojković ostane u klubu što je duže moguće, ali da nekada nije sve do želja dve strane.

– Učinićemo sve što je u našoj moći. O kvalitetima Stojkovića je suvišno pričati i normalno je da bi svako ko voli Partizan voleo da ga vidi na našem golu do kraja njegove karijere. Naravno, u takvim situacijama nije nikada sve ni do želja neke od strana – zaključio je Iliev.

Želja čelnika srpskog šampiona je jasna, čini se da ni iskusni golman ne bi imao ništa da ostane uz odgovarajuće uslove. Uskoro sledi zimski prelazni rok kada ćemo i znati konačni rasplet situacije oko Stojkovića ali i mnogih drugih igrača crno-belih.