Dosta neverovatna situacija desila se prilikom penala koji je skrivio štoper Crvene zvezde.

Povezane vesti

Dok je jurio za Ognjenom Ožegovićem, Vujadin Savić je u ruci nosio kopačku Evertona Luiza.

Stekao se utisak da je Savić više bio skoncentrisan upravo na kopačku Brazilca nego na napadača Partizana koji je prodirao, pa ga je potom i nespretno oborio te stvorio šansu crno-belima da povedu sa bele tačke što su i učinili.

– Dobar derbi. Mislim da je ovo najrealniji ishod, mogli smo i mi, ali i oni više, ali pošto smo mi jurili prednost, možemo biti zadovoljniji. Eto, ja sam srušio tu tradiciju posle 22 godine, penal je bio čist kao suza. Mislio sam da mogu da stignem do lopte pre njega, mislio sam da je imam na nozi ali nisam, mnogo mi je krivo. Bar sad iz Partizana ne mogu da ‘kukaju’ da im nije sviran penal 22 godine. Sad su mi drugari rekli da rušim sve tradicije, Evropa posle 13 godina, proleće u Evropi posle 25, a sad pravim i penal za Partizan posle 22 godine. Sve rušim, rekao je Savić, a potom prokomentarisao i kopačku Evertona:

– Žule Stojković mi je rekao da ga je Everton gađao kopačkom, krenuo sam da mu je vratim, nije hteo da je uzme. Posle toga sam je poneo sa sobom i nastavio da trčim. Odmah zatim sam i napravio penal. Stojković mi je rekao da je njega gađao, ne znam da li je Everton gađao Mažića.


(Izvor: YouTube/AMVIDEO7S)

Sa stadiona Partizana: Stefan Smuđa