4
Domaći fudbal

SPORT NA TV: Sve oči uprte u 156. ‘večiti’ derbi, a tu je i bitka Partizana za opstanak u Evrokupu

Objavljeno: 13.12.17 u 08:50

U centru pažnje danas će najviše biti fudbalski derbi između Partizana i Crvene zvezde, a ljubitelji košarke ispratiće i meč Partizana i Bilbaa u okviru Evrokupa.

Danas se završava fudbalska godina, koja se može oceniti jednom od najuspešnijih u ovom veku. Reprezentacija je na Svetskom prvenstvu, ‘večiti’ rivali su u evropskom proleću, a koji bi bio bolji kraj od direktnog duela Partizana i Crvene zvezde.

On će danas odlučiti sa kolikom će zalihom crveno-beli otići na dvomesečnu pauzu. Trenutno je razlika devet bodova, ali ne zaboravimo da se na kraju ligaškog dela bodovi dele.

Ovaj derbi, 156. po redu, ponovo će suditi Milorad Mažić i ponovo će ga prenositi TV ArenaSport na svom prvom programu. Utakmica počinje u 18 časova, a slika sa stadiona u Humskoj krenuće nešto ranije.

Naravno, i posle meča će se nastaviti program, ali će mnogi, pre svega navijači Partizana, od 20:45h preći na SportKlub 1, gde će ‘parni valjak’ dočekati Bilbao u okviru 8. kola grupe C Evrokupa.

Crno-belima je potrebna pobeda kako bi zadržali makar teoretske šanse da opstanu u drugom po snazi evropskom takmičenju. Trenutno su na skoru 1-6, dok Limož od sinoć ima 4-4 i na korak je od obezbeđivanja potrebnog četvrtog mesta.

Evo kompletne sportske TV ponude za sredu, 13. decembar:

0
0

4 Komentara

  1. E nema više ni teoretske šanse za prolaz dalje u Evrokupu. Je li opet kriv Muta ? Nema vam spasa, propadate ubrzano. Kme, kme,…

    0
    0
    Odgovori
  2. Арена,а пола Србије нема арену!Где је сад медијски јавни сервис?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter