5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ĐUKIĆEV IZBOR: Partizan sa dva napadača, dve rotacije u startnoj postavi na radost Grobara!

Objavljeno: 13.12.17 u 10:12

Sejduba Suma izgleda ostaje na klupi, a spremni će biti Everton Luiz i Zoran Tošić.

Nije trenutak da se u derbiju ‘tumba’ tim, pa se kako saznaje HotSport, trener Partizana odlučio za igrače sa najvećom minutažom ove jeseni da pokušaju da savladaju komšije.

Poslednja linija koja nije štimala protiv Napretka neće se menjati pošto se Milan Mitrović žali na lakšu povredu, a pored kapitena Vulićevica borbu sa napadačima Zvezde vodiće dva Miletića i iskusni Ostojić.

FOTO: STARSPORT

Glavna bitka sledi na sredini, a pored Jevtovića tu će biti Everton, koji se oporavio od povrede. Jedan od najboljih igrača Zoran Tošić je spreman posle dve utakmice pauze.

Izgleda da će na levom boku prednost dobiti Danilo Pantić u odnosu na Sejdubu Sumu. Najskuplji igrač u istoriji kluba najverovatnije ostaje na klupi, a napred se neće ništa menjati i svoje pozicije zauzeće Tavamba i Ožegović.

FOTO: STARSPORT

Projektovan sastav Partizana: Stojković – Vulićević, N. R. Miletić, Ostojić, N. G. Miletić – Everton, Jevtović, Tošić, Pantić – Tavamba, Ožegović.

0
0

5 Komentara

    • Jeste, ali je isfrustiran ja ne bi voleo da izgubimo već da pobedimo, ali ako su mogli Muslina da smene odveo je repku u Rusiju mogu i Đukića da smene posle derbija.

      0
      0
      Odgovori
  1. Pantic umesto Sume, Ozegovic umesto Solomona, celu levu aut liniju po obicaju ce drzati bek Miletic tako da Partizanu pozadi nece pomoci ni tri stopera da postavi, ovo je samo siguran nastavak Djukiceve agonije i dokaz njegove limitiranosti. Kao navijac Partizan bih voleo da pobedimo ali bi tom pobedom Ilijev i uprava kluba zacementirali Djukica na klupi i tim cinom zapusili usta svima nama nezadovoljnicima i kriticarima Djukicevog katastrofalnog rada.Zato se nadam, ubedljivoj pobedi komsinice i momentalnoj reakciji svih navijaca Partizana na stadionu da se istoga dana oteraju Djukic i njegov mentor Ilijev u paketu.

    0
    0
    Odgovori
    • Ne moze ni partizan niti bilo koja druga ekipa da igra bez centralnog veznog tj. klasicne desetke. Ovako se stvara rupa u sredini terena i tu ce se izgubiti bitka.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter